19 / 03 / 2024

Toya Moda tercihini Hans Grohe'den yana kullandı!

Toya Moda tercihini Hans Grohe'den yana kullandı!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.



Dünyaca ünlü tasarımcıların ödüllü tasarımları ile kullanımda konfor ve fonsiyonaliteyi ön plana çıkaran mutfak ve banyolar birinci sınıf kalitesiyle şıklıkta öncü. En iyi kalite ve elegan tasarımının yanı sıra Hans Grohe imzalı mutfak ve banyolar su ve enerji tasarrufu sunan eko-smart sistemi ile sürdürülebilir kaynak kullanımında da yüksek performansı sağlıyor. Hava filtre sistemi ile basıncı dengeleyebilen HansGrohe batarya ve duşlar tek dokunuşla kireç birikimlerini temizleyebiliyor.


Geri sayım başladı, Toya Moda’nın teslimine 9 ay…

Toya Gayrimenkul anlaşmalı bankalarda 0,99 kredi faiz oranı sağlarken müşterilerinin teslime kadar kredi ödemelerini de karşılıyor. Toya Moda projesinden konut almak isteyenler, 50 ay firma bünyesinde vade seçeneklerinden de yararlanabiliyor.


İstanbul’un en gözde bölgesi;Basın EkspresYolu’nda E-5 ve TEM oto yollarının kesiştiği noktada yeralan, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken Toya Moda’da her biri balkon veya teraslı daireler,her daireye özel depo alanları ile nefes aldıran yaşam alanları bulunuyor. ToyaModa’da, 37-151 m² arasıstüdyodan 3+1’e kadar toplam 426 daire, 28’mağaza bulunuyor .


Yüzde 70 yeşil alanın bulunduğu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için bir çok ihtiyacı karşılayacak Toya Moda’da her daireye özel kapalı otopark, sauna, buharbanyosu, yüzme havuzu, masa tenisi, fitness, kapalı basketbol salonu, hobi atölyeleri, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile bir yaşam alanından fazlası sunuluyor.


Atatürk Havaalanı’na 3, Yeşilköy ve Ataköy’e 5, Bakırköy ve İDO İskelesine 10 dakika mesafede yer alan Toya Moda’dan planlanan Ataköy-Basın Ekspres İkitelli Metrosu’na ise sadece yürüyerek ulaşmak mümkün olacak.


www.toyamoda.com


Geri Dön