27 / 04 / 2024

Toya Moda'da 185 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Toya Moda'da 185 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Firma: Toya Yapı

Proje: Basın Ekspres projesi

Toya Yapı tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesinde toplamda 486 adet konut yer alıyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi beklenen Toya Moda'da fiyatlar 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Toya Yapı imzası taşıyan projede, 4 blok bulunuyor. Toplamda 486 konuttan meydana gelen Toya Moda projesi Basın Ekspres Yolu'nda toplam 100 bin metrekarelik alan üzerine inşa edildi. Lüks ve konforu bir arada  bulunduran projede, tüm blokların ihtiyaçları karşılaması için dikkat edildi. Proje 100 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirildi. Projenin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.


Toya, proje için İstanbul'dan esinlenerek yaptığı tasarımlarla dünyanın en saygın ödüllerinden olan "Jameel Prize"ı kazanan Dice Kayek ile işbirliğine gitti.


Dünyada trend olan, evleri sanat eserine dönüştüren markalı evler konsepti "Branded Homes", ı  Toya Yapı  ve Dice Kayek'in işbirliği ile Toya Moda projesinde hayata geçirilecek.


Toya Moda projesi, ulusal ve uluslar arası ödüüller kazanan, jüri üyeliği yapan, atölyelerde ders veren mimar Bünyamin Derman tarafından tasarlanıyor.


Toya Moda da 185 bin TL den başlayan fiyatlar! 


Toya'nın hayata geçirdiği önceki projelerde de olduğu gibi inşaat sırasında ve sonrasında düşük karbon salınımına ve yüksek enerji verimliliğine dikkat edildi. Yüzde 70'lik kısmı yeşil alan olanToya Moda projesi, gelecek nesillere de yaşanılabilir bir dünya sunmaya çalışıyor.

Toya Moda projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Metrekareleri 3 bin 600 TL'den başlayan Toya Moda'nın bütün konutları balkonlu.


İç tasarımında 1.sınıf malzemelerin kullanıldığı Toya Moda projesinde, daire büyüklükleri 37 metrekare ile  151 metrekare arasında değişiyor. 


Toya Moda projesi konumu itibariyle de merkezi yerlere yakın. Toya Moda Atatürk Havalimanı'na 3 dakikalık, İDO Yenikapı İskelesine ise 15 dakikalık mesafade kalıyor. Ayrıca projenin Küçükçekmece ve Bahçelievler'e sınırı bulunuyor. Toya Moda Yeşilköy, Bakırköy ve Taksim Meydanı gibi merkezi yerlere yakın olmasıyla birlikte, E-5 ve TEM otoyollarının birleştiği önemli bir noktada bulunuyor.


Toya Moda projesinin sosyal olanakları içinde; açık-kapalı yüzme havuzu, dans-pilates, açık-kapalı çocuk oyun alanları, çocuk havuzu, squash, buhar banyosu, suna ve yürüyüş yollar yer alıyor.



Web adresi: www.toyamoda.com

Telefon: 0 212 424 54 34

Başak KANIK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön