25 / 04 / 2024

Trabzon Adliyesi Ek Binası

Trabzon Adliyesi Ek Binası

Trabzon 3. İcra Müdürlüğü; Trabzon, Merkez'de yer alan depolu mağaza vasfındaki gayrimenkulü satışa çıkardı

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

TOKİ Pelitli kentsel dönüşüm projesine 1 ay ek süre!

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1 aylık ek süre istendi. Projenin Ekim'in sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Ankara Adliyesi için yeni bina önerisi!

Ankara Adliyesi ek hizmet binasına ödenen kiranın, beş yıl için yaklaşık 20 milyon lira olduğunu açıklandı. CHP’li Gök, “Fiziki şartları yetersiz olan binaya bunca parayı vermek yerine modern bir bina inşa edilirdi” dedi.

Trabzon Uzungöl'de semt polikliniği açıldı!

Trabzon Uzungöl´de gelecek turistlerin ve vatandaşların sağlık hizmetlerinden daha kolay yararlanması için Of Devlet Hastanesine bağlı Uzungöl Mahallesi ek Polikliniği yeni hizmet binası açıldı.

Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ek bina yapılacak mı?

Trabzon’da daha önce Sağlık İl Müdürlüğünün yapılması düşünülen Numune Hastanesi’nin bahçesindeki ek bina yeniden gündeme geldi.Ek bina talebiyle gündeme gelen ek bina projesi Ortahisar Belediye Meclisi’nde tartışmalara neden oldu.

Kocaeli Adliyesi'nin ek binasi ne zaman yapılacak?

Kocaeli Adliyesi binasının yetersizliği nedeniyle yaşanan sıkıntının bir ölçüde de olsa giderilmesi için çözüm üretildi. Adliye binasının yanında bulunan cafenin bulunduğu hazineye ait 1512 metrekarelik alana ek bina yapılacak.

Trabzon Karadeniz Sahil Yolu'ndaki üst geçide ek merdiven yapılıyor!

Trabzon'da, Karadeniz Sahil Yolu'nda bir süre önce yaptırılan 350 metre uzunluğundaki üst geçide, yayaların daha rahat kullanabilmeleri için ek merdiven yapılmasına karar verildi

Trabzon'da kentsel dönüşüm için kamulaştırma sürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ve Kültür Turizm Bakanlığı'ııın yaptığı protokolle Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesine ek olarak dönüşüme tabi tutulacak alanda kamulaştırma çalışmaları sürüyor.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ve Kültür Turizm Bakanlığı'nın yaptığı protokol ile Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesine ek olarak dönüşüme tabi tutulacak alanda kamulaştırma çalışmaları sürüyor.

Trabzon Pazarkapı'daki kentsel dönüşümde sona yaklaşıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ve Kültür Turizm Bakanlığı'nın yaptığı protokolle Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesine ek olarak dönüşüme tabi tutulacak alanda kamulaştırma çalışmaları sürüyor.

Trabzon'da sağlık turizmi ile en az 500 bin turist gelecek!

Trabzon İpek yolu Sağlık Turizmi Derneği Yönetimi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu ve de beraberindeki Recep Ergenç, Sevgi Ayçiçek ve Kemal Küçükyılmaz sağlık turizmi hakkında konuştu.

Trabzon Botanik Parkı ihalesine 11 firma katıldı!

Trabzon’un marka değerini artıracak ve 103 dönüm alana kurulacak olan Botanik Parkı ihalesi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin Yalıncak’taki ek hizmet binasında yapılan ihaleye 11 firma katıldı.

Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi ek bina inşaatına başlıyor!

Açıklama yapan Özel Karadeniz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şafak İslamoğlu, "Kendini fazlası ile aşan Hastanemiz en kısa sürede ek bina inşaatına başlayacaktır. Bu müjdeyi vermekten büyük onur duymaktayım." dedi...

Trabzon Adliyesi Ek Binası Haberi

Trabzon Adliyesi Ek Binası

Trabzon 3. İcra Müdürlüğü; Trabzon, Merkez'de yer alan depolu mağaza vasfındaki gayrimenkulü satışa çıkardı. Toplamda 115 metrekarelik kullanım alanına sahip mağazanın toplam bedeli 1 milyon 300 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 22 Şubat 2013 günü saat 14.30 ile 14.45 arasında Trabzon Adliyesi Ek Binası bahçesinde açık arttırma usulüyle yapılacak. 

Sayı: 2009/96...