25 / 04 / 2024

Zonguldak Adliyesi ek binasının inşaatı sürüyor!

Zonguldak Adliyesi ek binasının inşaatı sürüyor!

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, adliye ek binası inşaat çalışmasının yıl sonu içinde biteceğini ifade etti. Bir yıl içinde tamamlanması beklenen yeni binanın modern bir yapıda olacağını kaydetti...




Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Zonguldak Adliyesi ek binasının inşaat çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Ek binadaki inşaat çalışmalarının hız kazandığını dile getiren Özbakır, mevcut binadaki düzenlemelerin de devam ettiğini kaydetti. Özbakır, şöyle dedi:


“Müteahhit güzel bir inşaat yapıyor. Orada acele ediyorduk. İkinci bir duvar işi çıktı. İlk duvarı hızla bitirip ikinci duvarı yapmak istiyoruz. O binayı en kısa zamanda bitireceğiz. Adliyemizi kısa zamanda genişleteceğiz. Önemli olan orayı kazmak ve temeli açmaktı. Şu anda çalışmalar hızla devam ediyor. Müteahhidimiz hızla çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut binanın asansörleri değişiyor. Bir de kamera sistemi kurulacak. Onun haricinde pencerelerin değişmesi ve dış cephe yapılacaktı. Ödenek yeni binadaki çalışmalara kaydığı için yenide keşif yapılacak. O bina çok modern bir bina olacak. Asansörler eskiydi zaten. Geldiğimde kablolarını değiştirmiştim. Eski tip asansörler. Şimdi Avrupa sistemi kurulacak. Yeni bina bu sene sonunda bitecek. Ve yeni binaya geçeriz diye düşünüyorum.”


Doğu Rehberi


Geri Dön