25 / 04 / 2024

trabzon Demirkırlar Camii

trabzon Demirkırlar Camii

TRABZON Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Demirkırlar Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Demirkırlar Camii'nin dış cephesinin bakımı ve çatısı olmadığından sürekli su akıtan son cemaat yerinin üzerinin çatı yapılması sözünü yerine getiriyor.

Türkiye'de ilk ve tek! 7/24 ayarlanabilir Trabzon hasırı bileklik ve kolyeler! Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi 

Geleneksel takılardan ''yaşayan efsane olarak'' olarak bilinen Trabzon hasırlarında bir ilke imza atan Elizi'de bileklik ve kolyeler 7/24 ayarlanabilme özelliğine sahip. Peki 7/24 Trabzon hasırı bileklik ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Trabzon hasırı altın kolye, küpe ve bileklik fiyatı ne kadar? Trabzon hasırı Gülaylar altın 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Trabzon hasırı kolye, bileklik ve küpeler binlerce kadın tarafından tercih ediliyor. Tasarımı ve işçiliği ile dikkatleri üzerine çeken Trabzon hasırlarının fiyat listesi merak ediyor. Peki Trabzon hasırı altın kolye, küpe ve yüzük fiyatı ne kadar? İşte Gülaylar altın fiyat listesi 10 Ekim 2022...

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Trabzon Ortahisar için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi için kamulaştırma yapılacak!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Düzköy'de arazi kavgası: 1 ölü!

Trabzon Düzköy'deki Çalköy Camii Mahallesinde dün akşam saatlerinde Ahmet ve ağabeyi Ali K. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Ali K. hayatını kaybetti.

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

Trabzon'daki Ayasofya Camisi salı günü açılıyor!  

Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasından sonra Trabzon’da, 7 yıl önce müzeden camiye dönüştürülerek restorasyonuna başlanan Ayasofya-i Sağir Cami-i Şerifi de salı günü açılıyor. Trabzon’daki Ayasofya, 1964’te camiden müzeye çevrilmişti.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Ayasofya Camii restorasyon için ziyarete kapatılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Trabzon'da restorasyonu devam eden Ayasofya Camii'ni inceledi. Bakan Ersoy'un talimatıyla Ayasofya Camii'nin restorasyonu için ziyarete kapatılacak.

Trabzon demiryolu, 50 binlik plana işlendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Nisan ayı meclis toplantıları gerçekleştirildi. Toplantı gündeminde, “Trabzon İli sınırlarını kapsayan 1/50 Bin ölçekli İl Çevre Düzeni Planı Teklifi ile ilgili müzakere” tek gündem maddesi yer aldı.

TOKİ Trabzon Ayasofya Camii'nde çalışmalara başladı!

TOKİ tarafından bir müteahhide yaptırılan Trabzon Ayasofya Camii'nde çalışmalara başlandı. Proje kapsamında otopark ve kapalı çarşının üzeri 3. defa sökülüp yapılıyor.

Trabzon Ayasofya Camii'nin yapı sağlığı takip altında!

Trabzon'da 12. yüzyılda inşa edilen Ayasofya Camii'nin yapı sağlığını düzenli takip edebilmek ve oluşması muhtemel risklere erken müdahale edebilmek için EKG'si çekilecek. Yapıya 8 ivme ölçer takılacak.

trabzon Demirkırlar Camii Haberi

trabzon Demirkırlar Camii

TRABZON Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Demirkırlar Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Demirkırlar Camii'nin dış cephesinin bakımı ve çatısı olmadığından sürekli su akıtan son cemaat yerinin üzerinin çatı yapılması sözünü yerine getiriyor. 2013 yılının Kurban Bayramı öncesi esnafin bayramım tebrik etmek için gittiği Demirkırlar Sanayi Sitesi esnafının ve Demirkırlar Camii imamı Mahmut Dunay tarafından dile getirilen eksiklikler için Başkan Gümrükçüoğlu teknik ekiplerine gerekli incelemenin yapılması için talimat vermişti. Bunun üzerine Belediye, caminin dış cephesinde sıvası olmayan yerleri sıvatarak boyatarak camii güzel bir görünüme kavuşturdu. Son cemaat yerinin üzerinin belediye imkânları ile çatı yapılması için gerekli çalışmalar tamamlanarak inşaat çalışmalarına başlandı. Gümrükçüoğlu, İnşaat çalışmaları öncesi Başkanvekili Seyfullah Kınalı ve Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç ile Demirkırlar Camii'ni ziyaret ederek Cami...