28 / 03 / 2024

trabzon kanuni bulvarı tünel inşaatı

trabzon kanuni bulvarı tünel inşaatı

Trabzon Kanuni Bulvarı kapsamında yapımı süren tünel inşaatları hızla ilerliyor. Boztepe, Beşirli ve Yıldızlı tünellerinin yapımları hızlı bir şekilde devam ederken Bahçecik Tünel inşaatına da 1 ay içinde başlanacağı belirtildi...

Trabzon'da Kanuni Bulvarı'nın tünel inşaatları devam ediyor!

Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'nin batı tarafında yapımına başlanan 1.2 km'lik bölüm dışında, geriye kalan 22.5 km'lik kısım içerisindeki güzergahta yer alan Yıldızlı-Beşirli arasındaki tünel inşaatlarının yapımı gece gündüz sürdürülüyor..

Trabzon Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Trabzon'da yapımına başlanan Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

Kanuni Bulvarı için başlatılan yıkıma tepki!

Trabzon'da Kanuni Bulvarı için ocak ayından bu yana Boztepe Mahallesinde istimlâk edilen yapıların yıkımlarını gerçekleştiren arayolları Genel Müdürlüğü ekiplerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı Boztepe güzergahında afet riski!

Trabzon Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, yer aldığını iddia etti...

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlardan tepki! 

Trabzon Boztepe'deki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlar tepki gösterdi. 

Cahit Turhan'dan Trabzon Kanuni Bulvarı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon'da inşaatı devam eden Kanuni Bulvarı Projesi'nde incelemeler yaptı.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Kanuni Bulvarı etap etap açılmaya başlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon'da çalışmaların devam ettiği Kanuni Bulvarı alanında incelemelerde bulundu. Turhan, 'Trabzon Kanuni Bulvarı etap etap hizmete açılmaya başlandı.' dedi.

Trabzon'un yeni otopark alanı 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde tam otomatik katlı otoparkın inşaatına hızla devam ediyor. Proje alanının 25 milyon TL'ye kamulaştırıldığı açıklandı.

Trabzon Tabakhane Vadisi Mayıs'ta ihaleye çıkacak!

TOKİ ve Trabzon Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında uygulama projei tamamlandı. Pazarkapı'yı Kanuni Bulvarı'na bağlayacak olan yol ise Mayıs ayında ihaleye edilecek.

Trabzon Kanuni Bulvarı'nın 6 kilometresi tamam!

Trabzon'da yapımı devam eden Kanuni Bulvarı ile ilgili AK Parti Milletvekili Salih Cora müjde verdi.

Akyazı Stadyumu bağlantı yolları yıl sonunda tamam!

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı Yıldızlı Kavşağı ve Akyazı Stadyumu bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

trabzon kanuni bulvarı tünel inşaatı Haberi

trabzon kanuni bulvarı tünel inşaatı


Trabzon Kanuni Bulvarı kapsamında yapımı süren tünel inşaatları hızla ilerliyor.


Boztepe, Beşirli ve Yıldızlı tünellerinin yapımları hızlı bir şekilde devam ederken Bahçecik Tünel inşaatına da 1 ay içinde başlanacağı belirtildi.


Boztepe Tünel inşaatının Çukurçayır bölümündeki tünel açma çalışmaları sürerken, 3 gidiş 3 de geliş olacak olan 650 metrelik kısmının 50 metrelik bölümü delindi. Trabzon Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak, Kanuni Bulvarı kapsamında yapımı süren Boztepe Tünel inşaatının hızlı bir şekilde sürdüğünü belirterek çıkış yerinin Esentepe Mahallesi olduğunu belirtti.


İki tünel inşaatında yaklaşık 50 metre kadar delindiğini hatırlatan Çolak, “Üç gidiş üç de geliş olacak olan Boztepe Tünel inşaatında şu ana kadar 650 metrelik bölümünün 50 metresi delindi. Günde yaklaşık 3 metre kadar ilerleyen delme çalışmaları bu yıl sonuna kadar bitirilmesi...