19 / 04 / 2024

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.



Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılması planlanan yıkımlara başlandı. 5 katlı binada büyük hasar meydana gelirken mülk sahiplerinden Hasan Karayağız, dava açacağını söyleyerek yaşananlara tepki gösterdi. Karayolları yapılan kamulaştırma sonucunda yıkılan bina yerine daha sonra yıkılacak olan bina kullanılamaz hale geldi. 

Güne Bakış'ta yer alan habere göre; 5 katlı binada büyük hasar meydana gelirken mülk sahiplerinden Hasan Karayağız yaşananlara tepki gösterdi. Karayağız, “Perşembe günü yandaki evi yıkarken 5 kardeşin evinin de olduğu bizim binamıza da vurdu. Eşyalarımız aşağı düştü onları da birileri çaldı gitti. Salon, mutfak, odalar ve lavaboda yıkımlar oldu.  Müteahhitte derdimizi anlatamadık.  Tatil diye orada yaşayan öğretmen çocuklarım köye gelmişti. Aksi halde evde olsa ne olurdu?  Avukata vekâlet verdik. Demir kapılarımız kırıldı hırsızlar da bunları aldı gitti. Şu an 5. katta insanlar yaşıyor. 20’ye yakın insan burada yaşıyordu. Sadece 2 kat boştu'' şeklinde konuştu. 


Geri Dön