23 / 04 / 2024

trabzon maçkada satılık otel

trabzon maçkada satılık otel

Trabzon'da yer alan otelin toplam bedeli 1 milyon 456 bin lira olarak belirlendi. Otelin satışı 15 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Gökada Mesa Evleri satılık!

Gökada Mesa Evleri satılık daireleri 6, 11 ve 16 katlı bloklar halinde yükselecek. Proje İstanbul Maltepe'de Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi...

Maltepe Gökada satılık daire!

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Uplife Kadıköy satılık!

Toplam 650 konut ve 25 mağazadan meydana gelen Uplife Kadıköy satılık daire fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

West Side İstanbul satılık daire!

Bu yıl sonunda tamamlanacak olan West Side İstanbul satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.152 konut ve 166 mağazadan oluşuyor.

Trabzon Sümela Evleri 2017 satılık daire fiyatları!

Sebat Proje imzası taşıyan Trabzon Sümela Evleri 2017 satılık daire fiyatları 260 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

trabzon maçkada satılık otel Haberi

trabzon maçkada satılık otel


Trabzon'un Maçka ilçesinde yer alan toplam 6 katlı otelin bedeli 1 milyon 456 bin TL olarak belirlendi. Otel açık artırma usulüyle 15 Ağustos 2013'te satışa çıkacak.


İlan detayı için