25 / 04 / 2024

trabzon merkez acele kamulaştırma

trabzon merkez acele kamulaştırma

Trabzon İçmesuyu Projesi Kapsamındaki Arıtma Tesisinin Yapımı Amacıyla Trabzon Merkez'e bağlı Akoluk'ta Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

''Dolar zirve yaptı ve düşmeyecek'' diyen analist açıkladı! 1 dolarınız bile varsa acele edin

Son dakika dolar kuru, bu hafta  hareketli bir grafik sergiledi. Yatırımcıların gündeminde ABD Merkez Bankası faiz kararı yer alırken analistlerden zirve dolar açıklaması geldi. Doların düşmeyeceğini söyleyen analistler yatırımcıları uyardı. 1 dolarınız bile varsa acele edin...

TOKİ Trabzon Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Merkez 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Merkez projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adıyaman, Trabzon ve Rize'de gerçekleştirilecek olan yatırımlar için bazı taşınmazların acele kamulaştırılması için karar verildi.

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

Kırıkkale Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Merkez ilçesi içinde yer alan bazı taşınmazların Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Trabzon Ortahisar için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Zonguldak Merkez ve Çaycuma için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili, Merkez ve Çaycuma ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri içerisinde bulunan ve özel mülkiyete konu bazı taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Karabük Merkez için kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

trabzon merkez acele kamulaştırma Haberi

trabzon merkez acele kamulaştırma


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7617

2015 Yılı Yatırım Programında 1994K050060 proje numarası ile yer alan Trabzon İçmesuyu Projesi (DOKAP) kapsamındaki arıtma tesisinin yapımı amacıyla ekli harita ile listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Orman ve Su İşleri Bakanlığının 2/4/2015 tarihli ve 204573 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 20/4/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.




Harita için