26 / 04 / 2024

Trabzon Ortahisar dükkan satış ihalesi Ortahisar dükkan fiyatları

Trabzon Ortahisar dükkan satış ihalesi Ortahisar dükkan fiyatları

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ortahisar Belediyesine ait Ortahisar ilçesi Pazarkapı mahallesinde bulunan 4 dükkanı 14 milyon 484 bin TL'ye satıyor.

Kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracısının dükkanını yağmalattı! 2 milyonluk yatırım ortadan kayboldu!

Kiracı ve konut ve iş yeri sahipleri arasındaki kriz devam ediyor.Trabzon Forum'da kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracının dükkanı yağmalandı. 

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! 2 taksitle 16 dükkan satacak! Fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Trabzon Yomra'da yer alan 16 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi dükkan, kafe ve restoran satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan dükkan, kafe ve restoranı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

TOKİ'den Trabzon Ortahisar'a 327 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 327 adet konut ve 4 adet dükkan hayata geçirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 40 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon'a 106 konut ve 20 dükkan!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'da 106 konut ve 20 dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Trabzon'a 85 konut ve 45 dükkan!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Çaykara'da kentsel dönüşüme başlıyor! 84 konut ve 45 dükkan geliyor!

TOKİ'nin Trabzon İli, Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 84 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları İşi ihalesi 9 Nisan'da...

Ortahisar Belediyesi'nden 4.4 milyon TL'ye satılık 4 dükkan!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ortahisar Belediyesine ait Ortahisar ilçesi Pazarkapı mahallesinde bulunan 4 dükkanı 14 milyon 484 bin TL'ye satıyor.

Trabzon Ortahisar dükkan satış ihalesi Ortahisar dükkan fiyatları Haberi

Trabzon Ortahisar dükkan satış ihalesi Ortahisar dükkan fiyatları

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ortahisar Belediyesine ait Ortahisar ilçesi Pazarkapı mahallesinde bulunan 4 dükkanı açık artırma usulüyle satışa sunuyor. İhalenin bedeli 14 milyon 484 bin TL olarak belirlendi. 

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:

Mülkiyeti Ortahisar Belediyesine ait Ortahisar ilçesi Pazarkapı mahallesinde bulunan aşağıdaki tabloda durumu belirtilen taşınmazlar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile ihale edilerek satılacaktır. İhale, 18.04.2019 tarihinde Perşembe günü, 15.00 başlangıç saatinden itibaren birinden diğerine geçmek sureti ile Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır. Şartname ve diğer belgeler, Ortahisar Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden, mesai saatleri içerisinde 100.00-TL karşılığında temin edilebilir. İhaleye katılacakların şartnameyi alması zorunludur. 2886 Sayılı Kanunda belirlenen şartlara haiz olan herkes ihaleye...