25 / 04 / 2024

trabzon pazarkapaı dönel kavşak ihalesi

trabzon pazarkapaı dönel kavşak ihalesi

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

Memur olmak isteyenlere müjde! Lise, ön lisans mezunları başvuru yapabilir

Trabzon Üniversitesi, düşük KPSS puanı ile personel alımı yapacak. En az 65 KPSS puanı ile devlet memuru olma imkanı sunuyor. Memuriyette kendisini istihdam etmek isteyen vatandaşlar haberimiz sizin için. işte şartlar...

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

3 şehirde 15 yayla imara açıldı! Aralarında dünyaca ünlü yaylalar da var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yer alan karara göre 3 ildeki toplam 15 yaylanın statüsü değiştirildi. Yayla olmaktan çıkarılan bölgelerin imara açılacağı belirtilirken, statüsü değiştirilen yaylalar arasında Trabzon'daki dünyaca ünlü Hıdırnebi Yaylası da yer alıyor. 

Trabzon Uzungöl'de yıkımlar yeniden başlıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Proje ile çevrede bulunan kaçak yapılar ortadan kaldırılacak.

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Trabzon’da yıkım gün ağarınca ortaya çıktı!

Trabzon'da dün meydana gelen fırtınanın zararı gün ağarınca ortaya çıktı. Bölgede bulunan evlerin çatıları sökülürken, Araklı'da ise bir evin yıkımı gerçekleşti.

Trabzon'da bir okul çatlaklar nedeniyle boşaltıldı!

Trabzon'un Düzköy ilçesinde binasında çatlaklar bulunan Alazlı İlkokulu ve Ortaokulu binası boşaltıldı.

Trabzon'un 'heyelan duyarlılık haritası' hazırlandı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Trabzon Müdürlüğü, eğimli coğrafi yapısı dolayısıyla yüzde 47'lik heyelan riski ile "yüksek ve çok yüksek risk" kategorisinde bulunan Trabzon için "heyelan duyarlılık haritası" hazırladı.

Trabzon'da 200 konut ve 4 kamu binası zarar gördü!

Trabzon'da dün akşam saatlerinde başlayan fırtına 200 konut ve 4 kamu binasına zarar verdi. Bölgede bazı evler kullanılmaz hale geldi.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başlıyor!

Trabzon'da hayata geçirilen Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar başlıyor. Proje kapsamında, tünel yapılacak alanda, arkeolojik kazı çalışması başlatıldı.

Trabzon katlı otopark projesi için 25 milyon TL'lik kamulaştırma!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Böylesi dev projelerle Trabzon’umuzu dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Trabzon Pazarkapı dönüşüm projesi kapsamında 42 milyon lira ödendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine 42 milyon 357 bin lira ödeme yapıldığını açıkladı. 

trabzon pazarkapaı dönel kavşak ihalesi Haberi

trabzon pazarkapaı dönel kavşak ihalesi

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi’nde inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.


Konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi’nde uygulanacak olan kavşak projesinin Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edilmesinin ardından Karayolları Genel Müdürlüğünce onaylandığını ve yapım ihalesinin Karayolları tarafından 6 Şubat’ta gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bölgede modern dönel kavşak inşa edilecektir. Ayasofya Kavşağı gibi ışıksız olarak hizmet verecek olan bu kavşak ile trafik akışkanlığı sağlanacaktır. Ayrıca Reşadiye Kavşağının bittiği noktadan itibaren akıllı dönel kavşağı da içine alacak şekilde Devlet Karayolu yeniden düzenlenecek ve Sahil Yolu bağlantısı sağlanacaktır. Reşadiye Kavşağının hemen doğusunda akıllı dönel kavşağın tamamlanmasıyla bölgede trafik sorunu kalmayacaktır. İnşallah bu...