29 / 03 / 2024

trafik denetimleri

trafik denetimleri

İstanbul'da 15-21 Eylül'de yapılan trafik denetimlerinde, 51 bin 174 sürücüye ceza işlemi uygulandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 15-21 Eylül arasında polis sorumluluk bölgesinde trafik denetimleri yapıldı.

Arabası olanlara şok! Zorunlu trafik sigortası 2022 ne kadar oldu?

Zorunlu trafik sigortası ücretlerine güncelleme geldi, araç sahiplerini yakından ilgilendiren zorunlu trafik sigortaları ne kadar?

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile N. Shukur H. Husseın tarafından kuruldu.

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  Serkan Has tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü trafik problemine ilaç olacak!

Bayram tatilinin yaklaşmasıyla trafik yoğunluğu arttı. Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyen vatandaşlar da feribot kuyruklarında beklemeye başladı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasıyla bu yoğunluğun azalması bekleniyor.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Trafik cezası olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim!

Yapılandırma yasasında 100 binlerce araç sahibini rahatlatacak önemli düzenlemeler yer aldı. Buna göre; geç tebliğ edildiği için faiziyle katlanan, ödenmediği için biriken trafik cezaları yapılandırmayla peşin ödenirse, anaparadan yüzde 25 indirim yapılacak. 

Tüm idari para cezaları ve trafik borçları yapılandırılacak!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanun teklifine göre Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, SGK, KYK, tüm idari para cezaları ve trafik borçları yapılandırılacak. Yapılandırılan borçlar 18 taksitle ödenebilecek.

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Morkoç tarafından kuruldu.

Çanakkale Köprüsü Marmara'nın transit trafik yükünü sırtlayacak!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü", Marmara Bölgesi'nin transit trafik yükünü de sırtlayacak.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Ssts Trafik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssts Trafik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Alptuğ Giray Erdağı, İsmet Gökşad Erdağı, Mehmet Ali Silgu ve Sercan Akti tarafından kuruldu.

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu trafik kaza geçirdi!

Eski Çorum Milletvekili Mimar Arslan Adnan Türkoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede tedavi altına alındı.

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı!

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı. Emlak kategorisinde ilgi yüzde 70, Daire alt kategorisinde ise yüzde 72 oranında arttı. 

trafik denetimleri Haberi

trafik denetimleri

İstanbul'da 15-21 Eylül'de yapılan trafik denetimlerinde, 51 bin 174 sürücüye ceza işlemi uygulandı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 15-21 Eylül arasında polis sorumluluk bölgesinde trafik denetimleri yapıldı.


Denetimlerde, sürücülerden 7 bin 634'üne emniyet şeridi ihlali, 2 bin 844'üne hız ihlali, 5 bin 473'üne seyir halinde cep telefonu ile konuşmak, 437'sine alkollü araç kullanmak, 3 bin 416'sına emniyet kemeri kullanmamak, 11 bin 985'ine yasak park, 525'ine fazla yolcu taşımak, 4 bin 621'ine kırmızı ışık ihlali, 139'una korsan taşımacılık yapmak, 18'ine korsan araçtan hizmet almak, 529'una şerit ihlali, 13 bin 161'ine Karayolları Trafik Kanunu'nun diğer maddelerine muhalefet suçundan ceza kesildi. Denetimlerde 90 ağır taşıt sürücüsü ve firmaya tonaj sınırının aşılması, 302 motosiklet sürücüsüne koruma başlığı, gözlüğü bulundurmamak ve kullanmamak suçundan ceza işlemi...