16 / 04 / 2024

Otomobil sahipleri dikkat! Kasko ve trafik sigortası yaptıran sayısı azaldı

Otomobil sahipleri dikkat! Kasko ve trafik sigortası yaptıran sayısı azaldı

Sigorta yaptıran sürücü sayısı azalıyor, trafikte baltayı taşa vurabilirsiniz. Kasko ve trafik sigortası yaptırmayacağını belirten sürücüler, ilginç yanıtlar verdi. Fiyatların artmasının yanı sıra, 'aracın eski olması, sigortanın karşı tarafın işine yarayacağı' şeklindeki yanıtlar da dikkat çekti.



Kasko fiyatlarının yüzde 100 artması araç sahiplerine kasko teminatını değiştirmeye iterken bir kısım araç sahibi ise kasko yaptırmaktan vazgeçmeye başladı. 2.el araç ilan platformu yükselen kasko fiyatlarının araç sahipleri üzerindeki etkisini araştırdı. Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre araç sahiplerinin yüzde 71,9'u güncel kasko fiyatlarından haberdar değil ancak yüzde 52.5 kasko yaptırmayacağını söylüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön