24 / 04 / 2024

Transit

Transit

Ticari araç kullanan kobilerin en çok tercih ettiği modellerden biri olan Ford, Transit Connect için eylül ayına özel fiyatlarını yayımlandı. Peki, Ford Transit Connect ne kadar oldu? İşte, 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ticari araç alacaklar bu habere baksın! Ford Transit Connect fiyatları ne kadar oldu? 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ticari araç kullanan kobilerin en çok rağbet gösterdiği modellerden biri olan Ford Transit Connect için eylül ayına özel fiyatlarını açıklandı. Peki, Ford Transit Connect kaç lira? İşte, 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kobilerin yeni gözdesi Ford Transit Connect 28 Ağustos 2022 fiyat listesi….

Ayrıntılı tasarımı, kapsamlı şekilde güncellenmiş iç kısmı ve şimdiye kadarki en ileri teknolojisiyle Ford Transit Connect çok daha gelişmiş durumda. Transit'e özgü sağlamlık, dayanıklılık ve işlevsellik kendini her haliyle belli ediyor. İşte Ford Transit Connect 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ford ve Renault yıl bitmeden sıfır araçta uygun fiyatlar sunuyor...

Ford ve Renault otomobil markası, Türkiye'deki hafif ticari araç pazarında birçok vatandaşların dikkatini çekmektedir. Bu noktada Ford Transit Courier ve Renault Express Van hafif ticari araç modelleri ile karşımızda. İşte haberin detayları...

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

Ford Otosan’ın Yeniköy Fabrikası’nda üretimi yapılan yeni nesil Ford Transit Custom, ilk uluslararası ödülünü Avrupa’nın en prestijli ticari araç fuarlarından Lyon’da gerçekleşen Solutrans fuarında aldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ford, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL ve Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam yaptı!

Ford, ticari araç sınıfında yer alan Tourneo Connect ve Transit Kamyonet modellerine peş peşe zam yaptı. Bu kapsamda, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL, Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam geldi.

Ford’dan Transit modellerine peş peşe zam! 3 modele birden zam geldi!

Ford’un merakla beklenen yeni fiyat listeleri paylaşıldı. Bu kapsamda, Transit modellerine zam yapan Ford, Courier’e 12 bin 300 TL, Transit Custom’a 19 bin 700 TL ve Transit Minibüs’e ise 14 bin TL zam yaptı.

Ford’dan iki modele peş peşe zam! Tourneo Connect’e 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet’e 27 bin 300 zam geldi!

Ticari araç sınıfının en çok tercih edilen modellerini bünyesinde barındıran Ford’tan eylül ayında iki modeline zam geldi. Ford, Tourneo Connect modeline 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet modeline ise 27 bin 300 zam yaptı.

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Ford, Transit modellerinin yeni fiyatlarını peş peşe açıkladı! Transit modellerine gelen zam herkesi şaşkına çevirdi!

Ford, ticari araç sınıfının en önde gelen modellerinden Transit Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs’ün yeni fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listelerine bakıldığında bu modellere zam geldiği görüldü.

Ford’un tüm transit modellerinin fiyatı tek tek belli oldu! En ucuz transit modeli ne kadar oldu?

Ford; Transit modelleri olan Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs modellerinin yeni fiyatını bir bir açıkladı. Bu modellerin yeni fiyat listesi resmi internet sitesinde yayımlandı.

Ford Transit Van ve E-Transit Van modellerinde resmen şoke eden fiyat! Fiyatları görenler aklını kaçıracak!

Ford, Transit Van ve E-Transit Van modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Ticari araç almak isteyenler yeni fiyatları görünce resmen şoke oldu.

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi?

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ticari araç almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Haziran ayında Ford Transit Van ve E-Transit Van’a zam geldi mi? Ticari araç almak isteyenler, Ford Transit Van ve E-Transit Van’ın teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen araçların başını çeken Ford Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden Transit Kamyonet’in fiyat listesini paylaştı.

Ticari araçların efsanevi modeli Ford Transit Minibüs’e zam geldi mi?

Ford’un ticari araç sınıfında yer alan ve ticari araç satın almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan Transit Minibüs’ü yeni fiyatı merak ediliyor. Ford, her ay olduğu gibi bu ay da Transit Minibüs’ün yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Transit Haberi

Transit

Tamamen yenilenmiş iç kısmı ve şimdiye kadarki en ileri teknolojisiyle Ford Transit Connect güncellendi.

Sağlamlık, dayanıklılık ve işlevsellik dahice tasarlanmış kesintisiz yük alanı ve esnek ön yolcu koltuğu gibi özellikleriyle kendini gösteren Ford Transit Connect, kısa ve uzun aks açıklığına sahip modellerde yük hacmi 3.6 metreküpe ulaşırken yük kapasitesi ise 520-890 kilogram arasında değişiyor.

Türkiye pazarında satılan gövde tipi ise Van şeklinde. Teknolojisi sayesinde yakıt tasarrufu da yapan Ford Transit Connect’in emisyon değerleri azaldı ve böylelikle son derece önemli olan kullanım maliyetleri azaldı.

Peki, Ford Transit Connect’in teknik özellikleri neler, fiyatları ne kadar? İşte, Ford Transit Connect’in 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

FORD TRANSİT CONNECT’İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Silindir Hacmi 1499 cc

Maksimum Hız 164 km/s

Beygir Gücü 100 HP

0-100 Km Hızlanma 13.3 sn

Maksimum Tork 240 Nm

Vites Tipi...