19 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir son durum

Trendist Ataşehir son durum

Daire teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması öngörülen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yer alan daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire!

K Yapı ile Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Trendist Evleri toplamda 820 adet daireden meydana geliyor. İşte satış süreci devam eden Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları...

Ataşehir Trendist Evleri satılık!

Trendist Ataşehir konut projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Ataşehir Trendist Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatifler yer alıyor.

Trendist Ataşehir Evleri iletişim!

Toplamda 820 adet daireden oluşan Trendist Ataşehir projesi K Yapı ile Solid İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Trendist Ataşehir Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir konut projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki satış süreci devam eden Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Trendist Ataşehir satış ofisi iletişim!

Trendist Ataşehir projesinde daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 820 tane daireye yer veriliyor. Trendist Ataşehir satış ofisi iletişim numarası 0216 455 33 33.

Trendist Ataşehir Evleri ödeme!

Trendist Ataşehir projesinde 13 katlı 3 kule ile 8 katlı 13 blok yer alıyor. Projede taksit ödemeleri 12 ay sonra başlıyor. Trendist Ataşehir Evleri ödeme planı ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Trendist Ataşehir Evleri'nde 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1!

Trendist Ataşehir Evleri stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1 oda 1 salon daire sahibi olabilmek mümkün.

Trendist Ataşehir 2+1 fiyatları 536 bin TL'den!

K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin teslim tarihleri 2016 yılının Ekim ayı olarak planlanıyor. Trendist Ataşehir 2+1 fiyatları 536 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları!

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları haberimizde yer alıyor. 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükselen proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Trendist Ataşehir son durum!

Trendist Ataşehir son durum bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Trendist Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir projesinde stüdyodan 4 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Satış sürecinin devam ettiği Trendist Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir'de inşaatın yüzde 30'u, satışların ise yüzde 55'i tamamlandı!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de inşaatın yüzde 30'u, satışların ise yüzde 55'i tamamlandı. İstanbul'da 2019 yılına kadar tamamlanması planlan iki raylı sistem hattının kesişim noktasında bulunuyor.

Trendist Ataşehir'in son hali 22 Nisan'da basınla paylaşılacak!

2015 yılı sonunda yaşamın başlayacağı Trendist Ataşehir ile ilgili gelinen son aşamayı ve relansman kampanyasına ilişkin detayları paylaşmak üzere 22 Nisan 2014, Salı günü gayrimenkul editörlerinin katılımıyla bir basın buluşması düzenlenecek...

Trendist Ataşehir'de teşekkür kampanyası! Son 60 daire!

Ataşehir’de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir’de son 60 daireye özel 60 aya yüzde 0,60 fırsatı sunuluyor.

Trendist Ataşehir'de deniz manzaralı daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Trendist Ataşehir'de penthouse daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Trendist Ataşehir basın toplantısı yapılacak!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir son yıllarda İstanbul’da gerçekleştirilen en özgün projelerden birine imza atıyor.

Trendist Ataşehir son durum!

Trendist Ataşehir son durum bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Trendist Ataşehir Evleri nerede?

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri 13 katlı 3 kule ile 8 katlı 13 bloktan oluşuyor. Projede toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir Evleri nerede? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Trendist Ataşehir Evleri ödeme!

Trendist Ataşehir projesinde 13 katlı 3 kule ile 8 katlı 13 blok yer alıyor. Projede taksit ödemeleri 12 ay sonra başlıyor. Trendist Ataşehir Evleri ödeme planı ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Trendist Ataşehir evlerinde taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Trendist projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de K Yapı-Solid İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Trendist Ataşehir projesinde taksit ödemeleri 12 ay sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir Konutları'nda yüzde 5 peşinatla! Taksitler 12 ay sonra başlıyor!

Trendist Ataşehir Konutları'nda yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında yüzde 20 'si ve de taksitleri 1 yıl sonrasında başlıyor.

Trendist Ataşehir projesi nerede?

Trendist Ataşehir projesi K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyor. Teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanan proje 820 adet konuttan meydana geliyor. "Trendist Ataşehir projesi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! Taksitlere 1 yıl sonra başla!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Trendist Ataşehir'de Ekim 2016'da teslim daireler!

K Yapı-Solid İnşaat tarafından hayat geçirilen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 205 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir Rezidans!

Trendist Ataşehir Rezidans, İstanbul'un Anadolu Yakası Ataşehir'de 13 katlı 3 blok ve 8 katlı 13 blok halinde yükseliyor. Toplam 820 tane konuttan meydana gelen projenin satış süreci devam ediyor.

Trendist Ataşehir son durum Haberi

Trendist Ataşehir son durum

K Yapı ile Solid İnşaat imzası ile yükselen Trendist Ataşehir Evleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire alternatiflerinden meydana geliyor.


Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Projede yüzde 5 peşin ödemeler ile konut sahibi olabilmek mümkün.


Toplamda 820 adet daireden meydana gelen Ataşehir Trendist projesinin sosyal imkanları arasında; basketbol sahası, otopark, masaj odası, fitness center, tenis kortu, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanı, güvenlik, pilates-yoga salonu, buhar odası, güneşlenme terası yer alıyor. 


Trendist Ataşehir Rezidans 'ta fiyatlar; stüdyo dairelerde 320 bin TL, 2 oda 1 salon dairelerde 630 bin TL, 3 oda 1 salon dairelerde 719 bin TL, 4 oda...