20 / 04 / 2024

Tresette mobiya

Tresette mobiya

Modern ev dekorasyonunda son yıllarda trend haline gelen altın rengi, mobilyalarınızdan sonra şimdi de mutfağınıza yerleşiyor.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Tresette Mutfak System 38 Gold serisini tanıtıyor!

Modern ev dekorasyonunda son yıllarda trend haline gelen altın rengi, mobilyalarınızdan sonra şimdi de mutfağınıza yerleşiyor.

Tresette Mutfak ile mekanlara lüks dokunuş!

Tresette Mutfak, kullanıcılarına kaliteli bir mutfağın ötesinde yeni bir yaşam alanı da sunuyor. 8 model, 2834 eşleşme sayesinde hayallerdeki mutfaklar Tresette Mutfak ile gerçeğe dönüşüyor.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

Tresette mobiya Haberi

Tresette mobiya

“İlham veren mutfaklar” sloganıyla kullanıcılarına yeni bir yaşam tarzı sunan Tresette Mutfak, “System 38 Gold serisi” ile mutfağınızın altın çağını başlatıyor. Altın ve toprak renklerinin en tutkulu birleşimi, mutfağınızla birlikte ruhunuza da ışıltı kazandıracak.


Altın renginin zarif ışıltısı sadece aksesuarlarınızla sınırlı kalmasın. Modern ev dekorasyonunda son yıllarda trend haline gelen altın rengi, mobilyalarınızdan sonra şimdi de mutfağınıza yerleşiyor. Aslandağ Group’un 60 yıllık tecrübesiyle ortaya çıkardığı lüks mutfak markası Tresette Mutfak, mutfağınızın ve hatta evinizin tüm havasını değiştirecek çok özel bir seriye imza attı: System 38 Gold serisi. Göz alıcı ışıltısıyla mutfağınızı herkese hayran bıraktıracak özel seri, güneş renginin pozitif etkisiyle ruhunuza da canlılık, tazelik katacak. 2017 yılının mobilya-aksesuar trendleri arasında gösterilen altın renginin, siyah ve ahşap renklerin muhteşem kombinasyonuyla tasarlanan...