19 / 04 / 2024

tretuvar çalışması erzurum

tretuvar çalışması erzurum

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, cadde ve bulvar genişletme çalışmalarına devam ediyor. Şirintepe Mahallesi Dobruca Sokak'ta yol genişletme ve tretuvar çalışmalarına başladı.

Erzurum'da kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı!

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

Erzurum'da yol genişletme çalışması başlatıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzurum’un Oltu ilçesi Kaleboğazı Mahallesi’nde viraj kesimi ve yol genişletme çalışmasına elverişsiz hava şartlarına rağmen devam ediyor.

Erzurum Tortum Gölü için imar planı çalışması yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Uzundere ilçesinde yer alan Tortum Gölü ve Şelalesi’nde Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması yapıyor.

Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Hükümet Konağı’nda hizmet veren Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı. Fatsa Tapu Müdürü Erdoğan Atik, projenin 163 bin TL + KDV’ye gerçekleştiğini söyledi.

Sahil yolunda viyadük çalışması sürüyor!

Akçakoca, Karasu sahil yolunda müteahhit firma tarafından yol çalışması hızla sürüyor. Sahil yolu olarak tabir edilen bölgede duble yol çalışması hızla sürerken viyadük çalışmalarına başlandı.

Karabük'te kent merkezine lunapark yapım çalışması başladı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kent Meydanı’na lunapark kurulma çalışmasının başladığını bildirdi.Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, lunaparkın 5 bin 700 metrekare alana kurulacağını söyledi.

Erzurum'da yol genişletme ve tretuvar çalışması yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, cadde ve bulvar genişletme çalışmalarına devam ediyor. Şirintepe Mahallesi Dobruca Sokak'ta yol genişletme ve tretuvar çalışmalarına başladı.

Şahinbey'de 12 şeritli yol çalışması tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen, Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışmasında sona gelindi.

Erzurum Dadaşköy Yolu'nda peyzaj çalışması başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Dadaşköy Yolu'nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmasına başladı.

Yassıada ve Sivriada'da inşaat çalışması başladı!

Yassıada ve Sivriada'nın imara açılması için inşaat çalışması başladı. İnşaat MESA Grup tarafından başlatıldı.

Kars Ani Harabeleri'nde kazı çalışmasına başlandı!

Birçok medeniyete ev salipliği yapan, 85 hektarlık alandaki Ani Harabeleri'nde, Bakanlar Kurulu kararıyla Pamukkale Üniversitesinden Prof. Dr. Fahriye Bayram başkanlığındaki ekip tarafından kazı çalışması başlatıldı.

Malatya Dilektepe'de asfaltlama çalışması tamamlandı!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan Tepeköy Mahallesi Dilektepe’de asfalt çalışmasını inceledi.

Antalya Söbüce Yaylası'nda asfalt çalışması başladı!

Söbüce Yolu’na ulaşım kolaylaşacak Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Söbüce Yaylası yolunda bakım onarım ve asfalt çalışması başlattı.

tretuvar çalışması erzurum Haberi

tretuvar çalışması erzurum

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, cadde ve bulvar genişletme çalışmalarına devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesine bağlı  ekipler, Şirintepe Mahallesi Dobruca Sokak'ta yol genişletme ve tretuvar çalışmalarına başladı.


Yol platform genişliğinin 6 metreden 14 metreye çıkarıldığı Dobruca Sokak'ta her iki yönde 3 metre kaldırım ve tretuvar çalışmalarını sürdüren ekipler, asfalt kaplama çalışmalarına hız vererek sokağın modern bir görünüme kavuşmasını sağlamayı...