29 / 03 / 2024

Triad Park Sancaktepe ödeme koşulları

Triad Park Sancaktepe ödeme koşulları

Triad Park Sancaktepe kapsamında yer alan konutlardan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor

Triad Park Sancaktepe ulaşım!

Hisar Yapı projesi Triad Park Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Mahallesi, Uysal Caddesi, Yüce Sokak, No:1 İstanbul'un Anadolu Yakası içinde Sancaktepe Bölgesi'nde yer alıyor...

Sancaktepe’deki 23 dönümlük arazide imar krizi: İtiraz İBB Meclisi'nde reddedildi!

İSKİ’nin Sancaktepe’deki Ortadağ Tepesi Parkı’nın etrafında yer alan yaklaşık 23 dönümlük arazinin imar planlarına, Ömerli Barajı’nın koruma havzasında nüfus yoğunluğunu artacağına vurgu yaparak yaptığı itiraz, AKP-MHP grubunun oyları ile reddedildi.

Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, 8902 ada, 1 parsel ile 6379 ada, 4 parselin batısında kalan tescil harici (6379/park ve 8902/park parseller) alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi, 157 Ada Park Parselin Belediye Hizmet Alanı olarak Planlanmasına Yönelik 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Eyüpsultan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 8899 ada, 7 parselin batı komşuluğundaki bir kısım tescil harici alan ve 0 ada, park parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, 475 ada, park tescilli alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Sancaktepe'deki hazine arazisinin imar planı değişti!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesi Samandıra bölgesinde bulunan  Jandarma’ya tahsisli hazine arazisinin imar planı değiştirildi. Araziye cami, park ve zemin altı otopark yapılacağı iddia edildi.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Sancaktepe Emek Mahallesi’ndeki park ve yollar konut alanına mı çevriliyor?

Sancaktepe Emek Mahallesi’nde 2010 yılında yapılan uygulamada imar planında park ve yol olarak işlenen yerler 6 yıl sonra konut alanına çevriliyor. Park ve yolun konut alanına çevrilecek olması, tepki topladı.

Sancaktepe Kenan Ceylan parkı açıldı!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Astsubay Kenan Ceylan parkı hizmete açıldı.

Sancaktepe'de Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından hizmete açılan Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı’nın içinde bulunan parkın adına Türk Edebiyatı’nın usta ismi merhum Yaşar Kemal’in adı verildi.

Sare Davutoğlu, Sancaktepe Engelliler Dernek Merkezi ve Parkı'nı hizmete açtı!

Sancaktepe Engelliler Dernek Merkezi ve Parkı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sâre Davutoğlu ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in katıldığı törenle hizmete açıldı. İşte o merkez ve park...

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

Triad Park Sancaktepe ödeme koşulları Haberi

Triad Park Sancaktepe ödeme koşulları

Triad Park projesi, Sancaktepe'de Anadolu Yakası'nda Hisar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Triad Park Sancaktepe kapsamında 297 daire yer alıyor. 


Triad Park Sancaktepe kapsamında toplam inşaat alanı 25 bin metrekare olarak belirlendi. Triad Park Sancaktepe satılık dairelerin alanları 87 metrekareden başlıyor ve 153 metrekareye kadar yükseliyor. 




Triad Park Sancaktepe fiyat listesi!

1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 200 bin liradan;

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 300 bin liradan;

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 350 bin liradan;

4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. 


Triad Park Sancaktepe teslim tarihi hemen olarak belirlendi. Triad Park Sancaktepe ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılark vadelendiriliyor....