19 / 04 / 2024

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.




Sancaktepe Belediye Başkanı  İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.


7 Kasım Pazartesi günü gerçekleşen ve Belediye Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Erdem, hizmetlerin işleyişi ile ilgili çalışan personelden bilgi alırken, tesisle ilgili gezi ve inceleme çalışmalarında bulundu.


Başkan Erdem, ziyaretin ardından yaptığı kısa açıklamada “Toplamda 155 dönüm alana kurulan, İstanbul’un tarihi, kültürel ve doğal yapısına en uygun şekilde hazırlanarak düzenlenen Orman Parkı ve Mesire Alanımız, çok yakında komşularımızın hizmetine girecek. İçerisinde; çocuk oyun alanları, spor alanları, etkinlik alanı, oturma alanları, ateşli / ateşsiz piknik alanları, çeşmeler, kır kahvesi, mescit, yürüyüş yolları ve otopark bulunacak ve yakın zamanda "Sancaktepe halkının hizmetine girecek Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanımız şimdiden İlçemize ve komşularımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.



Sancaktepe Belediyesi


Geri Dön