19 / 04 / 2024

tripleks daire ne demektir

tripleks daire ne demektir

Tripleks daire ne demektir? Tripleks daire özellikleri hakkında bilgiye ulaşmak için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Bodrum kat ortak alan mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '73 adet müstakil villaların bulunduğu bir sitede tripleks daire satın aldım. Tapusunda da tripleks villa yazıyordu ama iki sene sonra yönetim bana benim villanın alt katının ortak alan olduğunu söyledi. Şimdi ben ne yapacağım?' sorusunu yanıtladı.

TOKİ Kayaşehir tripleks daire açık artırma ihalesi!

Başvuruların 27 Eylül-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşeceği TOKİ Kayaşehir tripleks daire açık artırma ihalesi 12 Ekim Perşembe günü gerçekleşecek.

Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Özyurtlar tarafından inşa edilmekte olan Meydan Ardıçlı Konutları'nda 1+0'dan 4,5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Peki Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Ak Proje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat imzasını taşıyan Esenyurt Akros İstanbul projesi 496 daire ve 33 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Alibeyköy 5.Levent daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de yer alan 5.Levent projesi 4 bin konuttan meydana geliyor. Peki Alibeyköy 5.Levent daire fiyatları ne kadar?

Babacan Premium daire fiyatları ne kadar?

Babacan Yapı imzasıyla yükselen Babacan Premium projesi 1.216 daireden ve 102 mağazadan oluşuyor. Peki Babacan Premium daire fiyatları ne kadar?

Blue Lake daire fiyatları ne kadar?

38 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Blue Lake projesi Metal Yapı Konut A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Proje 788 konut ve 22 dükkandan meydana geliyor. Peki Blue Lake daire fiyatları ne kadar?

Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora projesinde 785 daire ve 12 ticari ünite yer alıyor. Peki Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Güneşli Perola Rezidans daire fiyatları!

1+0'dan 4+1'e kadar konut tiplerine yer verilen Perola Residence projesi toplam 209 daireden oluşuyor. Güneşli Perola Rezidans daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor...

Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Toplam 2 bin 500 konut ve 100'ün üzerinde ticari birimden meydana gelen Strada Bahçeşehir projesi 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Peki Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Evora Denizli daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut güvencesiyle Teknik Yapı imzasıyla inşa edilen Evora Denizli projesi Haziran 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Evora Denizli daire fiyatları ne kadar?

3S Firuze Konakları Avcılar daire fiyatları ne kadar?

Haziran 2019'da konut teslimlerin gerçekleşeceği 3S Firuze Konakları Avcılar toplam 523 daire ve 45 ticari üniteden meydana geliyor. Peki 3S Firuze Konakları Avcılar daire fiyatları ne kadar?

Gül Proje Express daire fiyatları ne kadar 2017?

2 blok haline yükselen Gül Proje Express projesi 658 konut ve 41 cadde mağazasından meydana geliyor. Gül Proje Express projesinde teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Peki Gül Proje Express daire fiyatları ne kadar 2017?

tripleks daire ne demektir Haberi

tripleks daire ne demektir

Tripleks daire ne demektir?

Tripleks daireler, genellikle villa tarzı daire tiplerinde karşımıza çıkıyor. Villa daireler ise, bahçeli ve müstakil dairelere deniyor. Buna göre tripleks daire ne demektir, sorusunu yanıtlamak gerekirse;


Tripleks daireler

Genellikle villa tarzında, bahçesi olan müstakil daireler olarak inşa ediliyor. Tripleks dairelerin özellikleri arasında 3 katlı olması yer alıyor.


Tripleks daire örnekleri

Bu tarz konutlarda katları birbirine bağlayan merdivenler, yapının içinde yer alıyor. Kalabalık ailelere hitap eden tripleks evlerde çok sayıda yatak odası, birden fazla banyo, mutfak, salon ve oda bulunuyor.


Işıl Seren...