26 / 04 / 2024

TRN Otel işletmeciliği hisseleri

TRN Otel işletmeciliği hisseleri

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, TRN Otel İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş.'nin hisselerinin yüzde 100'ünü 109 bin 130,26 TL bedel karşılığı alacak...

Ecolla Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Ecolla Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Malıka Masharıpova tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Balıkesir Erdek'te yeni otel için start verildi! 74 odalı otel 88.6 milyon TL'ye yapılacak! 

Balıkesir Erdek'te Halitpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek 74 odalı otel için düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak projeyi, Karadere Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Kama Otel İşletmeciliği Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kama Otel İşletmeciliği Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Necar Kama tarafından kuruldu.

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Fatih'te Cengiz Arslaner tarafından kuruldu.

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi Üsküdar'da Emine Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Gleam Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Gleam Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de Şurzan Yılmaz tarafından kuruldu.

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Darvıshı, Jafar Heıdarı ve Sına Darvısh ortaklığında kuruldu.

Persepolis Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persepolis Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Jafar Heıdarı ve Jamshıd Darvısh ortaklığında kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

TRN Otel işletmeciliği hisseleri Haberi

TRN Otel işletmeciliği hisseleri

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket hissesi alım işlemi hakkında açıklama yaptı. 

Torunlar GYO Yönetim Kurulu 12 Mart 2018 Tarih ve 2018/07 sayılı toplantısında PwC Yönetim Danışmanlığı A.Ş. tarafından 109.1 bin TL değer tespiti yapılan; nominal beher değeri 0,22 TL olan, 500 bin nominal adet olan TRN Otel İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş.'nin hisselerinin yüzde 100'ünü 109 bin 130,26 TL bedel karşılığı alınmasına karar verildi.

Torunlar GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 12.03.2018 Tarih ve 2018/07 sayılı toplantısında PwC Yönetim Danışmanlığı A.Ş. tarafından 109.1 Bin TL değer tespiti yapılan; nominal beher değeri 0,22 TL olan, 500.000 nominal adet olan TRN Otel İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş.'nin hisselerinin %100'ünü 109.130,26 TL bedel karşılığı alınmasına karar...