28 / 03 / 2024

trt

trt

Bandrol ücretlerine yüzde 50 ila yüzde 100 arasında yapılan artış TRT’nin bilanço ve hesaplarının görüşüldüğü KİT Komisyonu toplantısında tartışma konusu oldu. TRT'nin dizlerden para kazanamadığını ve gelirlerinin yüzde 83'ünün vatandaşlar tarafından verildiğini söyleyen CHP'li Atila Sertel son 17 y

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Emeklilerin maaşından yapılan kesinti 3.500 TL’yi buldu!

Binlerce TRT emeklisinin maaşı ek göstergelerin değişmesi yüzünden düştü. Bu nedenle, emekli maaşından yapılan kesintiler 3 bin 500 TL’yi buldu.

Binlerce emekliye 3600 ek gösterge şoku! Önce maaşlar artırıldı, sonra maaşlardan kesinti yapıldı!

TRT ve MİT’te çalışan binlerce emekli 3600 ek gösterge şoku yaşadı. Emeklilerin aylığı 3600 ek göstergeyle önce artırıldı, daha sonra yanlışlıkla artırıldığı ifade edilip ek ödemeler maaşlarından kesildi.

TRT'den personel alım duyurusu!  Bu kadrolarda dolgun maaşlı personel alınacak!

TRT yüksek maaşlı iş imkanlarına sahip olmak isteyen herkese müjdeli haber veriyor! Gece yarısı yapılan açıklamaya göre, belirli kadrolara alım yapılacak. İlgilenenlerin dikkatine!

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT'de görev yapıp kariyer düşünenler için harika bir fırsat sunuluyor. Kamuda görev yapmak ve kontenjan dolmadan kendini TRT'de istihdam etmek isteyen vatandaşlar elini çabuk tutun. Peki TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT bandrol uygulaması genişletildi! O elektrik ürünler de artık listede! Hemen bakın!

TRT e-Bandrol uygulaması kapsamı genişletildi. Yeni eklenen cihazların seri numarası, IMEI numarası ve şasi numarası bulunmayanlar e-bandrol uygulamasından yararlanamayacak.

Promosyonda son nokta! Aralık ayı promosyonu için yeni anlaşma imzalandı! Promosyon 27 bin TL’ye yükseldi!

Promosyonda yeni anlaşma imzalandı. Pek çok kurumun çalışanlarına verdiği promosyon kampanyasına TRT'de katıldı. Promosyon 27 bin TL’ye yükseldi! İşte promosyon ödemesine dair detaylar!

Asgari ücrette 'O tutar kırmızı çizgimiz' demişti! Tepkiler sonrası yeni açıklama

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'ın TRT haber yayınında, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı olarak açıklanan 7.785 lirayı asgari ücret görüşmesinde “kırmızı çizgileri” göstermesi vatandaşın tepkisini topladı. Tepkilerin ardından Atalay tarafından yeni bir açıklama yapıldı.

KPSS şartı aranmadan personel alınacak! İşte başvuru tarihleri ve başvuru şartları…

Heyecanlandıran haber TRT’den geldi. TRT, yeni personel alımı için ilan yayımladı. Yeni ilanlarla farklı alanlarda personel alımı ve memur alımı yapılacak. TRT’nin iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? TRT’nin iş ilanlarına kimler başvurabilir?

EYT’de son dakika gelişmesi! Çözüm olacak formül ne? Emeklilikte Yaşa Takılanlarda tüm detaylar ortaya çıktı

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda sıcak gelişme meydana geldi. TRT Haber’in aktarımına göre; EYT düzenlemesi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İşte son gelişmeler…

TRT duyurdu! 29 farklı kadro için alımlar başlıyor! İşte güncel TRT personel alımı ilanı detayları

Türkiye Radyo Ve Televizyon Kurumu (TRT) bünyesinde istihdam edilmek üzere 29 farklı kadro için güncel iş ilanını duyurdu. İşte detaylar...

TRT açıkladı! KPSS şartı olmadan personel alıyor! İşte başvuru şartları ve tarihleri...

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) kendi bünyesinde çalışmak üzere KPSS şartı olmadan personele alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

trt Haberi

trt

Komisyonda TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın sözleri dikkat çekti. 

“TRT’nin kamu paylarından yararlanması son derece anlamlı. Son derece makul gayet normal olan bir uygulamadır” diyen Sobacı, “Türkiye aldığı kamu payı itibarıyla 43 ülke arasında 36’ncı sırada. Sondan 7’nci yani” ifadelerini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Atila Sertel, “Bu tutarın karşılığı 180 milyar yani eski parayla 180 katrilyon lira para çekmişsiniz siz halkın cebinden, 180 katrilyon lira. Bu gelirlerin sadece 684 milyon doları reklamdan yani on yedi yıllık gelirlerin sadece yüzde 6,3 reklamdan; kalan gelirlerin yüzde 82’si elektrik payı ve bandrol gelirlerinden. O çok övdüğünüz dizi filmlerden, satışlardan para kazanamıyorsunuz. Siz halkın cebine elinizi sokmuşsunuz, milletin sırtına kambur olmuşsunuz.” diye konuştu.
 

Son 17 yılda her ailenin cebinden 8...