25 / 04 / 2024

tsg stadyumu

tsg stadyumu

Burhanettin Kocamaz, Tevfık Sırrı Gür Stadyumu'nun, alışveriş merkezi yerine Cumhuriyet Meydanı olmasının daha mantıklı olduğunu belirtti. Başkan Kocamaz, "TSG Stadı'nın, alışveriş merkezi yapılmak üzere TOKİ'ye verildiği yönünde duyumumuz var.

Rize Yeni Şehir Stadyumu'nun adı değişiyor!

Rize Stadyumu ile ilgili yaşanan isim karışıklığı ve tartışmalar üzerine Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan yaptığı açıklamada, stadyumun isminin 'Çaykur Didi Stadyumu' olduğunu açıkladı.

Çorum Sungurlu Şehir Stadyumu'nun tapu işlemleri tamamlandı!

Çorum’un Sungurlu ilçesine yapılması planlanan Şehir Stadyumunun tapu işlemleri sona erdi. Geçen hafta, Şehir Stadyumu ile Mahmut Atalay Kapalı Spor Salonu’nun ifraz işlemi gerçekleşmişti.

Astana antrenman için Olimpiyat Stadyumu'nu kiraladı!

Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında Avrupa Ligi'ne gidecek takımı belirleyecek olan G.Saray-Astana karşılaşması için Kazak ekibi, 9 gün önce İstanbul'a geldi... Antrenman için Olimpiyat Stadyumu'nu kiraladı.

Gaziantep Arena Stadyumu çalışmaları incelendi!

Yapımı hızla devam eden Gaziantep Arena Stadyumu'nda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Recep Altepe Timsah Arena Stadyumu'nu inceledi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Marmara Belediyeler Birliği üyesi belediye başkanları ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda incelemelerde bulundu ve yetkililerden Timsah Arena hakkında bilgi aldı...

Konya Cihanbeyli Şehir Stadyumu çalışmaları ne durumda?

Konya amatör küme süper grupta oynayan Cihanbeyli Belediyespor’un iç saha maçlarını oynadığı Cihanbeyli Şehir Stadyumu’nun soyunma odalarının bakımı gerçekleştirilerek çevre düzeni yapılıyor.

Bursa Atatürk Stadyumu’na Bakanlık'tan yeni proje!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Atatürk Stadyumu’nun geleceğiyle ilgili konuşarak, “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüştük. Bakanlığın kendi projesi var." dedi.

Gaziantep Arena Stadyumu'nun yüzde 85'i tamam!

Gaziantep'in en büyük spor yatırımı olarak dikkat çeken Gaziantep Arena Stadyumu'nda sona yaklaşılıyor. Mayıs ayında tamamlanması planlanan tesisin yüzde 85'i bitmiş durumda.

Kepez Hasan Doğan Stadyumu yenilendi!

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunun bitmesiyle haziran ayında bakıma alınan ve Kepez'in birçok organizasyonuna ev sahipliği yapan Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nun yenilendiğini belirtti.

Antalya Arena Stadyumu'na gecikme cezası!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, Antalya Arena Stadyumu'nun teslimatındaki 192 günlük gecikme nedeniyle yüklenici firmanın 7 milyon 626 bin TL cezayla karşı karşıya olduğunu öne sürdü.

Antalya Arena Stadyumu'nun teslimatı 192 gün gecikti!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, Antalya Arena Stadyumu'nun teslimatındaki 192 günlük gecikme nedeniyle yüklenici firmanın 7 milyon 626 bin TL cezayla karşı karşıya olduğunu öne sürdü.

Bolu Yeni Şehir Stadyumu nereye taşındı?

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yeni yapılacak 15 bin kişilik şehir stadyumu yerinin değiştiğini söyleyerek, "Küçk Berk mahallesindeki yer Büyüksu Projesi ile çakışıyor. Bu yüzden yeni stat Çığırtkanlar Mezarlığı’nın 500 metre ilerisine yapılacak"

Bitlis Ahlat Şehir Stadyumu'nun çevresi yenileniyor!

Bitlis’in Ahlat Şehir Stadyumu’nun çevresinde ve iç kısımlarında başlayan yenileme çalışmaları devam ediyor.

tsg stadyumu Haberi

tsg stadyumu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tevfık Sırrı Gür Stadyumu'nun, alışveriş merkezi yerine Cumhuriyet Meydanı olmasmın daha mantıklı olduğunu belirtti. En son meclis toplantısında TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bu teklifin gönderilmesinin karar altına alındığını kaydeden Başkan Kocamaz, "TSG Stadı'nın, alışveriş merkezi yapılmak üzere TOKİ'ye verildiği yönünde duyumumuz var. Benim gönlümden geçen; burasının Mersin'İn Cumhuriyet Meydanı olmasıdır. Mevcut Cumhuriyet Meydanı çok yeterli değil. TSG Stadı'nın olduğu bölge, güzel bir proje yarışmasıyla güzel bir meydana dönüştürülebilir. Ayrıca, Müftü Deresi'nin doğu tarafındaki OYAK'ın arazisini de Büyükşehir Belediyesi olarak istimlak edip, arasını asma köprü ile bütünleştirerek, şehrin merkezinde yeni bir nefes alınacak bölge oluşturulması düşüncemiz var. En kötü olay da; TOKİ'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın maalesef devlet içinde devlet gibi, belediyenin...