29 / 03 / 2024

TSKB Gayrimenkul Divan Adana

TSKB Gayrimenkul Divan Adana

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Divan Adana için Laya ve Noya İnşaat ile anlaştı.

TSKB GYO'nun Divan Adana Oteli'nin değeri belli oldu!

TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değerini açıkladı. İşte TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değeri...

TSKB Gayrimenkul 120 bin 453 TL'lik pay satacak!

TSKB Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların toplam nominal değeri 120.453,780 TL oldu. Bu paylar 20 Eylül ve 21 Eylül tarihlerinde Birincil Piyasada oluşacak fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Panora GYO, TSKB Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Panora GYO, 2021 yılı Gayrimenkul Değerleme Şirketi olarak "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş."nin seçilmesine karar verdi. 

TSKB GYO Divan Adana Oteli ve Bağımsız Bölümleri 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınar Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümleri değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

TSKB Gayrimenkul 13 Mart'ta pay geri alımı yaptı! 

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 13 Mart 2019 tarihinde TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,79-0,80 TL fiyat aralığından pay alımı yaptı. 

TSKB GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 değerleme şirketi olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Ter Ra Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Divan Adana Oteli'ne ait 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TSKB Gayrimenkul üst yönetiminde değişiklik!

TSKB Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hakan Aygen, TSKB Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Özlem Bağdatlı seçildi.

Divan Adana Oteli 2017 değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Divan Adana Oteli'ne ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

TSKB Gayrimenkul Değerleme 15. kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Değerleme ve danışmanlık alanında gayrimenkul sektörünün referans noktası olmak hedefiyle faaliyet gösteren TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., 15’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Akfen GYO, TSKB Gayrimenkul'le anlaştı!

Akfen GYO portföyümüzde bulunan varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin TSKB Gayrimenkul A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

Divan Adana Oteli'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

TSKB Gayrimenkul Divan Adana Haberi

TSKB Gayrimenkul Divan Adana

TSKB Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1653 Ada, 143 Parsel'de geliştirilmekte olan otel projemizin (Divan Adana) inşaat çalışmaları kapsamında, Bilici Yatırım-TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı olarak inşai işler için Laya İnşaat Madencilik Sosyal Hizmetler Enerji Tarım Ve Hayvancılık San. ve Tic. Ltd Şti. firması ve elektrik işleri için ise Noya Elektrik İnşaat Taahhüt Tic. ve San. Ltd. Şti. firmasıyla sözleşme imzalanmıştır. 


Konu ile ilgili somut gelişmeler oldukça kamuya açıklama...