20 / 04 / 2024

TSKB GYO bağımsız denetim şirketi

TSKB GYO bağımsız denetim şirketi

TSKB GYO'nun tescil edilmiş olan bağımsız denetim şirketi seçimine ilişkin genel kurul kararı 1 Nisan 2021 tarihli ve 10300 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi. 

TSKB GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetiminin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından yerine getirilmesi hususu tescil edildi. 

TSKB GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

TSKB GYO 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

TSKB GYO Yönetim Kurulu tarafından 2021 yılına ilişkin bağımsız denetim hizmetinin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasından alınması için Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

TSKB GYO 2019 yılı için Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile anlaştı...

TSKB GYO bağımsız denetim şirket seçimi tescillendi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2018 yıl için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile anlaşması tescillendi... 

TSKB GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunacak...

TSKB GYO, Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

TSKB GYO 2017 yılı bağımsız denetiminin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından yerine getirilecek.

TSKB GYO bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı bağımsız denetim şirketi olarak Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'ni seçti.

TSKB GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu 2016 faaliyet yılında da aynı hizmetleri almak üzere şirketin finansal raporlarının denetlenmesi için Akis Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verdi.

TSKB'nin bağımsız denetim şirketi Akis Bağımsız Denetim oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2015 faaliyet yılında bağımsız denetim şirketi "Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi oldu.

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Peker GYO, bağımsız denetim şirketini seçti!

Peker GYO, şirketin 30 Haziran 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız sınırlı denetimi ve 31 Aralık 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız denetimi için Güney Bağımsız Denetim'in seçilmesine karar verdi.

Remzi Kaya, Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu'nun 06 Temmuz 2021 tarihli toplantısında şirketin bağımsız yönetim kurulu üyeliğine, Remzi Kaya'nın atanmasına karar verildi.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Fuat Gedik, Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Halk GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyeliğine, Fuat Gedik'in  27 mayıs 2021 tarihi itibariyle atanmasına karar verildi.  

Servet GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti! 

Servet GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adaylığı için Prof. Dr. Lütfi Akca ve Prof. Dr. Mehmet Bulut'un Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Mart GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Mart GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Ayşe Pınar Massena ve Mehmet Erdoğan'ın adaylıklarının Yönetim Kurulu tarafından da kabul edilerek Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Özak GYO Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç, Oğuz Satıcı ve Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak  belirlenmelerine karar verildi. 

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip GYO'nun Aday Gösterme Komitesi tarafından önerilen Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi.

TSKB GYO'nun bağımsız denetim şirketi seçimi ilan edildi!

TSKB GYO'nun tescil edilmiş olan bağımsız denetim şirketi seçimine ilişkin genel kurul kararı 1 Nisan 2021 tarihli ve 10300 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi. 

TSKB GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetiminin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından yerine getirilmesi hususu tescil edildi. 

TSKB GYO bağımsız denetim şirketi Haberi

TSKB GYO bağımsız denetim şirketi

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşunun tescil ve ilanı hakkında açıklama yaptı.

TSKB GYO'nun 1 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olan bağımsız denetim şirketi seçimine ilişkin genel kurul kararı 1 Nisan 2021 tarihli ve 10300 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi. 

TSKB GYO'nun KAP açıklaması:
1 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olan Bağımsız Denetim Şirketi seçimine ilişkin Genel Kurul kararı 1 Nisan 2021 tarihli ve 10300 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edilmiştir.