19 / 04 / 2024

Tual Adalar Emlak Konut satış ofisi

Tual Adalar Emlak Konut satış ofisi

Kartal Tual Adalar satılık ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilen proje 6 bloktan meydana geliyor.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Tual Adalar'ın kısmi kesin kabulü ve kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tual Adalar Kısmi Kesin Kabul ve Tual Adalar Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Tual Adalar projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Tual Adalar'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Tual Adalar projesinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Tual Adalar'ın değeri ne kadar oldu?

Tual Adalar projesinin değeri ne kadar?

Emlak konut GYO, "İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Tual Adalar" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Tual Adalar gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tual Adalar projesinde konumlu 7 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. 

Tual Adalar 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Tual Adalar" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Tual Adalar'ın kısmi geçici kabulü tamam!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Tual Adalar kapsamında, 12624 Ada 4 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Boklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Tual Adalar projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Adalar projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut Tual Adalar değerleme raporu!

İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Tual Adalar projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tual Adalar 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Tual Adalar projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Tual Adalar 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tual Adalar projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tual Adalar ve Tual Bahçekent'te 185 milyon TL’lik satış!

Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinde başlayan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamına yoğun ilgi gösterildi. İki projede 45 günde toplam 185 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri Almanya turunda!

Emlak Konut GYO güvencesi ile Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri Almanya'da görücüye çıkacak..

Tual Adalar Emlak Konut satış ofisi Haberi

Tual Adalar Emlak Konut satış ofisi

Kartal Tual Adalar satılık ev tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Emlak Konut GYO güvencesine sahip proje 555 adet konuttan oluşuyor. 


Yüzde 30 peşinatta kalan tutar için 30 ay vade farksız taksit uygulanan Tual Adalar Yakacık'ta dairelerin alanları 75,43 ile 185,86 metrekare arasında değişiyor. 


Emlak Konut Tual Adalar Evleri Kartal İskelesi'ne 6 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 9 dakika, E-5'e 3 dakika, Kartal Metrosu'na 3 dakika, TEM Otoyolu'na 12 dakika yakınlıkta yükseliyor. 


Tual Adalar Konutları Dağ Mühendislik imzası ile hayata geçiriliyor. 6 blok olarak tasarlanan projede teslimlerin 24 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Kartal Tual Adalar satılık ev fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları gibi sosyal kullanım alanlarına yer...