19 / 04 / 2024

Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri Almanya turunda!

Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri Almanya turunda!

Emlak Konut GYO güvencesi ile Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri Almanya'da görücüye çıkacak..



Emlak Konut GYO güvencesi ile Dağ Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri, Danimarka’nın ardından şimdi de Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik özel bir ön lansman etkinliği ile tanıtılacak. 

 

Bu amaç doğrultusunda Almanya’nın Köln şehrindeki yatırım resepsiyonu 21 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

 

Fark yaratan projeleriyle Türkiye ekonomisine değer katmak ve yatırımlarıyla konut sektörünün öncü markası olma hedefiyle büyümesini sürdüren Dağ Mühendislik, Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul’da inşa etmekte olduğu Tual Bahçekent ve Tual Adalar projelerini geçtiğimiz Aralık ayında Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik özel ön lansman etkinliği düzenledi.

 

“Yoğun ilgi gördük”

 

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, 21 Ocak tarihinde Köln’de gerçekleştirecekleri etkinlik hakkında şu açıklamalarda bulundu:

 

“Tual Bahçekent ve Tual Adalar projemizde yer alan sınırlı sayıdaki dairelerin ön lansmanını Köln’de gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz Aralık ayında Kopenhag’da gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde beklediğimizden daha yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Aynı ilgiyi Köln’de de göreceğimize inanıyoruz. Biz bu etkinliklerle Türkiye’nin konut ihracına da katkıda bulunuyoruz. Ülkemiz ve milletimiz adına Dağ Mühendislik olarak yatırımlarımıza hız vererek üstümüze düşen sorumluluğu göstermeye devam edeceğiz. Konut sahibi olmak isteyenlere bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.’’

 

Web: http://www.dagmuhendislik.com/

 


Geri Dön