23 / 04 / 2024

Dağ Mühendislik projeleri

Dağ Mühendislik projeleri

Emlak Konut GYO güvencesi ile Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri Almanya'da görücüye çıkacak..

Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri Danimarka’da görücüye çıktı!

Dağ Mühendislik projesi olan Tual Bahçekent ve Tual Adalar, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da gerçekleştirilen resepsiyonla tanıtıldı. 

Doğan Dağ: Emlak sektörünün geleceği parlak!

2017 yılında sektörün piyasaların verdiği güveninde etkisiyle büyümeye devam edeceğini öngördüklerini belirten Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ "Gayrimenkul sektörünün geleceği parlak ve önü açıktır.

Dağ Mühendislik iki projesiyle Dubai Cityscape 2016'da!

Dağ Mühendislik, Dubai Cityscape’de, emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen 'Tual Adalar ve Tual Bahçekent' projeleriyle yerini aldı. Türkiye'yi iki projeyle temsil eden Dağ Mühendislik, Körfez yatırımcısını Türkiye'de yatırım yapmaya davet etti.

Dağ Mühendislik'ten Konya'ya konut yatırımı!

Dağ Mühendislik 5 bin kişilik iftar yemeği verdi. Doğaşehir Konutları'nın geniş yeşil alanları olan sosyal tesisinde gerçekleştirilen yemekte Doğan Dağ yaptıkları projelerden bahsederken yeni yatırım yapacaklarının da müjdesini verdi.

Kartal Tual Adalar'ın yüzde 35'i satıldı!

Dağ Mühendislik, Konya'nın yanı sıra İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle büyüyecek. İstanbul'da 2.2 milyar liralık üç projesi bulunan firma, bugüne kadar yaklaşık 2 milyon metrekarenin üzerinde inşaata imza attı.

Dağ Mühendislik Kartal'da projeye başlayacak!

Konya'daki yeni projesi Floraşehir’in inşaatına başlayan Dağ Mühendislik, 36 bin 500 metrekarelik alana sahip projeyi, önümüzdeki yıl teslim etmeyi hedefliyor.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Aksoy Şeyhun tarafından kuruldu.

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Erol Sezer ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Dağ Mühendislik projeleri Haberi

Dağ Mühendislik projeleri

Emlak Konut GYO güvencesi ile Dağ Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri, Danimarka’nın ardından şimdi de Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik özel bir ön lansman etkinliği ile tanıtılacak. 

Bu amaç doğrultusunda Almanya’nın Köln şehrindeki yatırım resepsiyonu 21 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Fark yaratan projeleriyle Türkiye ekonomisine değer katmak ve yatırımlarıyla konut sektörünün öncü markası olma hedefiyle büyümesini sürdüren Dağ Mühendislik, Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul’da inşa etmekte olduğu Tual Bahçekent ve Tual Adalar projelerini geçtiğimiz Aralık ayında Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik özel ön lansman etkinliği düzenledi.

“Yoğun ilgi gördük”

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, 21 Ocak tarihinde Köln’de gerçekleştirecekleri etkinlik hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Tual Bahçekent ve Tual Adalar projemizde yer alan sınırlı sayıdaki...