19 / 03 / 2024

Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri Danimarka’da görücüye çıktı!

Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri Danimarka’da görücüye çıktı!

Dağ Mühendislik projesi olan Tual Bahçekent ve Tual Adalar, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da gerçekleştirilen resepsiyonla tanıtıldı. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın güvencesiyle ve Dağ Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri, Danimarka’da yaşayan vatandaşlara yönelik özel bir kampanya ile tanıtıldı. Tanıtım toplantısı yoğun katılım ve satış başarısı ile gerçekleştirildi.


Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da gerçekleştirilen etkinliğe Emlak Konut GYO Genel Müdür Yardımcısı Sinan Ayoğlu, Pazarlama Daire Başkanı Zeynep Basa, Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağ katıldı. 


Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Dağ resepsiyonda konuşma yaptı. Dağ, "Burada olmaktan çok mutluyuz. Beklediğimizden daha yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Ülkemiz ekonomisine, markamıza duyulan güveni bir kere daha gördük ve bu bize şevk verdi, bize güvendikleri için teşekkür ederiz, hedeflerimiz artık daha da yükseklerde" dedi.


Emlak Konut GYO Genel Müdür Yardımcısı Sinan Ayoğlu da resepsiyonda söz aldı. Ayoğlu, "Burada yaşayan vatandaşlarımızla verimli iki gün geçirdik. Vatandaşlarımız her ne kadar yaşamlarını burada idame ettirseler de anavatanlarıyla halen güçlü bir bağları var yatırımlarına da bu kapsamda yön veriyorlar. Organizasyona gösterdikleri yoğun katılımda bunun en güzel göstergesi diyebiliriz. Katılım gösteren, katkıda bulunan tüm vatandaşlarımıza şirketim adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

 

Web: http://www.dagmuhendislik.com/


Geri Dön