29 / 03 / 2024

tual çarşı dükkan fiyatları

tual çarşı dükkan fiyatları

Tual Çarşı’da yer alan ve ilk etapta satışa sunulan ticari ünitelerin 58 adedinin satışı gerçekleşti. Tual Çarşı dükkanlarına 37 milyon TL değerinde teklif geldi.

Tual Bahçekent'teki 186 dükkan açık artırmayla satılacak!

Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen 'Tual Bahçekent' projesindeki ticari alanların ihalesi için geri sayım başladı.

Tual Çarşı'da fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor!

DAĞ Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle Bahçeşehir'de hayata geçirilen Tual Bahçekent' projesinde yer alan ticari ünitelerin 2017 yılı ocak ayında planlanan ihalesi, yoğun talep üzerine iki ay erkene çekildi.

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

Ev sahibi kiraya ne kadar zam yapabilir? İş yeri, dükkan kira zam oranı ne kadar oldu?

Nisan ayı enflasyon oranı bugün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak. Vatandaşlar bu kapsamda Ev kira artış oranı ne kadar oldu? İş yeri, dükkan kira zam oranı kaç TL? sorularına yanıt arıyor. 

Çarşamba Belediyesi 24 ay taksitle 27 ev ve dükkan satacak! Ev ya da iş yeri almak isteyenlere büyük fırsat!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 27 ev ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 207 dükkanı kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anafartalar Çarşısı ve Ulus semtindeki toplam 207 dükkanı ihale usulü ile 3 yıl kiralayacak. İhaleye ilişkin bilgiler haberimiz de..

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

KİPTAŞ 26 dükkan ve 6 arsayı, İGDAŞ 1 bina ve 1 arsayı satıyor!

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi 23 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek. Müzayede de KİPTAŞ bünyesinde bulunan 26 dükkan ve 6 arsa, İGDAŞ bünyesindeki 1 bina ve 1 arsa satılacak.

Bursa'da 15 dükkanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında Pirinç Han’ın arkasında bulunan yaklaşık 350 yıllık Esir Dede Türbesi etrafındaki 15 dükkanının yıkımını gerçekleştirdi. 

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 63 dükkan satışta!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece Torkam E5 projesinde 63 dükkan 840 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Torkam E-5'te 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy-Florya aksında hayata geçirilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı E5 Cadde ve Metro Dükkanları açık artırma usulü satışa sunuldu. Yaklaşık 500 yatırımcının büyük ilgi gösterdiği yüksek katılımlı açık artırmada, 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı...

Alarko GYO Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 dükkanın değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 adet dükkanın 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.13 ve 4.17 maddeleri revize edildi.

Kapalıçarşı'da 16 metrekarelik dükkan 12 milyon TL'ye satılıyor!

Kapalıçarşı'da bulunan 16 metrekarelik dükkân, ortakların anlaşmazlığının ardından 11 milyon 812 bin liraya açık artırma usulüyle satılıyor. Tamir dükkanı olan iş yerinin metrekaresinin değeri yaklaşık 738 bin lira.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Kapalıçarşı'da 11.8 milyon TL'ye satılık 22 metrekarelik dükkan!    

İstanbul 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Çarşı Mahallesi 2730 ada, 29 parselde yer alan 22 metrekarelik dükkanı 11 milyon 812 bin 500 TL'ye satıyor...

tual çarşı dükkan fiyatları Haberi

tual çarşı dükkan fiyatları

Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Avrupa Yakası’nın hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de hayata geçirilen 'Tual Bahçekent' projesindeki ticari alanların 2017 ocak ayında planlanan ihalesi yoğun talep üzerine erkene çekilerek 12 Kasım’da gerçekleştirildi. 


Tual Çarşı’da yer alan 186 ticari ünitenin (dükkan, hastane, devlet okulu, özel okul ve kreş) 175 adedi açık ihalede satışa sunuldu. Satışı gerçekleşen 58 adet ticari üniteden toplam 37 milyon 225 bin TL gelir elde edildi. 


Bahçeşehir bölgesinin geniş sosyal donatılarına sahip projesi Tual Bahçekent’te toplam 1.739 konut, özel bir hastane, özel bir okul, bir devlet okulu ve özel kreş bulunuyor. Projenin sosyal donatıları arasında kapalı havuz, sauna, fitness, buhar odası, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası yer alıyor. 


Yılın son ihalesine yoğun ilgi 

2016 yılının...