24 / 04 / 2024

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 63 dükkan satışta!

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 63 dükkan satışta!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece Torkam E5 projesinde 63 dükkan 840 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 



TORKAM birikimi ve  TOKİ  güvencesiyle E5 Karayolu’nun Sefaköy-Florya konumunda inşa edilen Torkam E5 projesinde 63 cadde ve metro dükkanları satışa sunuldu. 

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile Sefaköy- Florya mevkiisinde E5 Karayoluna tam cephe konumundaki Torkam E5 projesinde dükkanlar açık satış yöntemiyle satılacak. 

844 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan dükkanlar için 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 

Açık Çarşı'da bulunan toplan 186 adet, E5 cadde ve metro dükkanları açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu ve 3 saatte 123 adedi (yüzde 70) satıldı. 

Torkam E5 lokasyon

İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de yükselen Torkam E5 projesi merkezi konumuyla dikkatleri çekiyor. E-5 kenarında minibüs, metrobüs ve otobüs gibi toplu taşımalara yürüme mesafesinde konumlanan proje Florya-Sefaköy mevkiinde inşa ediliyor. 

Projenin çevresinde Arel Üniversitesi, Kaymakamlık, Radisson Blu Airport Hotel yer alıyor. 

Torkam E-5 iletişim

Adres: E-5 Yanyol, Sefaköy Metrobüs & Metro & Otobüs Durakları Yanı, Küçükçekmece / İSTANBUL
Telefon: 444 45 43
Web: https://www.acikcarsi.org/landing/?utm_source=saremedya-ads&utm_medium=display&utm_campaign=html5emlak-siteleri-emlakkulisi&gclid=EAIaIQobChMI6ujfgPec6wIVDyPgCh0QfQ-KEAEYASAAEgIZKfD_BwE

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


Geri Dön