30 / 03 / 2024

tuana evleri ön teslim tarihi

tuana evleri ön teslim tarihi

Tuana Evleri'nin ön teslimine 6 Temmuz Pazartesi günü başlanıyor. Teslimatlar peyderpey gerçekleşecek ve 5 Eylül'de son bulacak.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Gül Hande Terzioğlu tarafından kuruldu.

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri ön satışta! 

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen ve ön talep toplama sürecinde olan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde 20 bin TL'ye devremülk sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

Kocaeli Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş., Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır. 

Tuana Evleri 2. Etap'ta daireler teslim ediliyor!

Haldız İnşaat ve Kent Konut iş birliğiyle hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Tuana Evleri 2. Etap'ta daire teslimleri gerçekleştiriliyor.

Tuana Evleri 3. Etap'ta yüzde 20 indirim için son günler!

Tuana Evleri 3. Etap projesinde yüzde 20'ye varan tanıtım indirimi 2018’in ilk aylarında sonlandırılacak.

Kocaeli Tuana Evleri 2. Etap'ta ön teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen  Tuana Evleri 2. Etap’ta sona gelindi.

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Narlıbahçe Evleri ön talep topluyor!

5 blok şeklinde yükselen Narlıbahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor. Ön talep toplanan Narlıbahçe Evleri EYG Grup tarafından inşa ediliyor.

Sinpaş Finans Şehir Evleri ön talep!

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir Evleri Aralık 2019 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Sinpaş Finans Şehir Evleri ön talep topluyor.

Locamahal Kiptaş Evleri ön talep!

Locamahal Kiptaş Evleri için ön talep toplanıyor. Proje Kiptaş tarafından İstanbul Zeytinburnu'da hayata geçiriliyor...

tuana evleri ön teslim tarihi Haberi

tuana evleri ön teslim tarihi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut'un yürüttüğü konut projesi Tuana Evleri'nin ön teslim süreci başlıyor. Topçular Mahallesi Erenler Cedit bölgesinde yer alan konutlarda 6 Temmuz Pazartesi günü C bloktan başlanacak ön teslimler, 5 Eylül'e kadar devam edecek.

PRESTİJ PROJESİ 

Kent Konut'un prestij projelerinden olan ve izmit'e yeni ve farklı bir proje kazandıran Tuana Evleri'nde ilk ön teslimlere C-3 Blok'tan başlanıyor. İçerisinde yer alan peyzajıyla dikkat çeken ve her yerde yeşillin farklı bir tonunu göreceğiniz projede 6 Temmuz-1 4 Temmuz arasında 84 dairenin ön teslimleri yapılacak. 


KAT BAHÇELERİ 

Bloklar arasında kat bahçeleriyle süslenmiş olan Tuana Evleri'ndeki ön teslim süreci daha sonra B-3 Blok'taki 55 dairede 21-25 Temmuz günleri arasında gerçekleştirilecek. Ardından C-1/C-2 Bloklar 30 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında, A-1 Blokta ise 3-8 Ağustos...