19 / 04 / 2024

Tuana Evleri 2. Etap'ta daireler teslim ediliyor!

Tuana Evleri 2. Etap'ta daireler teslim ediliyor!

Haldız İnşaat ve Kent Konut iş birliğiyle hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Tuana Evleri 2. Etap'ta daire teslimleri gerçekleştiriliyor.




Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Haldız İnşaat proje hakkında açıklama yaptı.  İzmit'te özel bir konuma sahip Tuana Evleri 2. Etap projesi, açık ve kapalı otoparkı, çocuk oyun alanları, güvenlik, özel peyzaj ve modern cephe giydirmesi ile yoğun ilgi görüyor. 

 

Tuana Evleri 2. Etap'ı 5 blok 445 daireden meydana geliyor. Tuana Evleri 2. Etap projesindeki 443'ünün satışı gerçekleştirdi.  Tuana Evleri 2. Etap projesinde peyzaj düzenlemesinin ardından hayat başlayacak.

 

Haldız İnşaat Tuana Evleri Proje Müdürü Yüksel Erdoğan, projenin son derece kaliteli ve özenli bir işçilik ile inşa edildiğini belirterek, teslim aşamasında daire sahiplerinin Haldız İnşaat ve Kent Konut'a olan güvenlerini boşa çıkarmadıkları için kendilerine teşekkürlerini ilettiklerini aktardı.

 

Tuana Evleri 2. Etap'ta daire sahibi Alparslan Akgül ise projeyi fazlasıyla beğendiğini, yatırımından son derece memnun olduğunu söyledi. 

 

Web: http://www.haldizinsaat.com.tr


Geri Dön