26 / 04 / 2024

tuba ünsal ev

tuba ünsal ev

31 Mayıs tarihinde evlenen Tuba Ünsal ve eşi Mirgün Cabas sonunda istedikleri evi buldu. Çift İstanbul Arnavutköy'de buldukları evi almaya karar verdi. Ev için aylık 7 bin TL ödeyecek...

Tuba Ünsal şehir merkezinde villa arıyor!

Mirgün Cabas'la evlenen Tuba Ünsal şehir merkezinde villa arayışlarına başladı...

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi aylardır kira alamadığını öne sürmüş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı.  Pucca'nın eski ev sahibi olan Tuba Ünsal'dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.

Tuba Büyüküstün, Suadiye'de ev arıyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Tuba Büyüküstün'ün yeni ev arayışını kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un 'Evlenebilmek için pazarlık yapıyor' başlıklı yazısı...

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına devam eden eski manken Tuba Ünsal, Bodrum Yalıkavak'tan ev satın aldı. 

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Tuba Büyüküstün evinin dekorasyonuna 1 milyon TL harcadı!

Paris'in St. Germain bölgesinden 7 milyon TL'ye ev almasıyla gündeme oturan Tuba Büyüküstün, yeni evinin dekorasyonu için 1 milyon TL harcandı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten satın aldığı eve ne kadar ödedi?

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Paris'ten bir ev satın aldığı iddia edilmişti. St. Germain semtinde bulunan evin fiyatı ise ortaya çıktı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten ev aldı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'le gittiği Paris'te yeni bir yatırım yaptı. Büyüküstün, sosyal yaşamı ve sanat hayatı hareketli olduğu için bölgeden ev aldı. 

Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye edildi!

Ankara'da faaliyet gösteren inşaat firması Ünsal Group, Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye etti.

Tuba Ünsal Şile'deki yeni evine taşındı!

Oyuncu ve eski manken Tuba Ünsal, Şile'de geçtiğimiz günlerde satın aldığı yeni çiftlik evine taşındı. Ünsal, 350 metrekarelik yeni ev için 3 milyon 380 bin lira ödemişti.

Tuba Ünsal Şile'de çiftlik evi satın aldı!

Ünlü isim Tuba Ünsal, Şile’deki ikinci evini de satın aldı. Parasını gayrimenkule yatıran Ünsal, 350 metrekarelik yeni ev için 3 milyon 380 bin lira harcadı.

Ünsal Group'tan döviz bozdurana 20 bin lira indirim!

Ankaralı inşaat firması Ünsal Group, döviz bozdurana yeni projesindeki ev satışlarında 20 bin lira indirim uyguluyor. 

MİNT’ten ulaşılabilir sanata ev sahipliği!

MİNT sanata ve sanatçıya destek veriyor. MİNT, Welcoming Spring Break etkinliğinde ilk kez yer alacak ‘Unique&Limited’ adını taşıyan sanat ve tasarım ürünlerinin Küratör Özlem Ünsal tarafından seçilen parçalarına ev sahipliği yapıyor...

tuba ünsal ev Haberi

tuba ünsal ev

Oyuncu Tuba Ünsal, geçen yıl Mart'ta kızının babası Murat Pilevneli’den boşanır boşanmaz; daha önce aynı kanalda program yaptıkları sırada ilişki yaşadığı Mirgün Cabas’a geri dönmüştü. Bir kız çocuğu sahibi olduğu sevgilisi Evrim Sümer'e, "Evliliğe inanmıyorum" diyerek nikah kıymayan Cabas; ‘önce bebek, sonra nikah’

modasına uyduğu sevgilisi Ünsal’a, 31 Mayıs’ta Berlin’de nikahı basmıştı!


İşin tuhafı; 31 Mayıs’ta evlenen çiftin, halen evlerinin ayrı olduğunu duyuyordum! Bazen Ünsal’ın Nişanta­şı’ndaki evinde, bazen de Cabas’ın Bebek’teki evinde ka­lan çift, bundan böyle artık hep aynı çatı altında yaşacak!


Meğer Ünsal ile Cabas, halayından döndükleri günden beri gönüllerine göre bir ev arıyormuş!


YENİ AŞK YUVALARI ARNAVUTKÖY’DE

Çift, sonunda hayallerindeki evi Arnavutköy de bulmuş. Çok keyifli bir bahçe katı kiralayan çift, yeni aşk

yuvaları için de aylık 7 bin lira ödeyecekmiş. Hamileliğinde beşinci...