25 / 04 / 2024

Ünsal Group'tan döviz bozdurana 20 bin lira indirim!

Ünsal Group'tan döviz bozdurana 20 bin lira indirim!

Ankaralı inşaat firması Ünsal Group, döviz bozdurana yeni projesindeki ev satışlarında 20 bin lira indirim uyguluyor. 



Ankara'da inşaat projeleri hayata geçiren Ünsal Group, miktarı fark etmeksizin, elindeki dövizi bozdurup dekontunu getirene ev satışlarında 20 bin lira fazladan indirim yaptıkları bir kampanya başlattı.

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Orhan Ünsal, “Hepimizin bildiği gibi ülkemiz çok zor günlerden geçiyor Özellikle, Amerika merkezli bir ekonomik abluka altında. Aslında, Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, ‘bu bir ekonomik savaş.’ Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, ‘Nasıl bir katkı sağlayabiliriz, bu ekonomik ablukayı nasıl kırabiliriz, bu anlamda biz ne yapabiliriz?’ diye düşündük” açıklamasında bulundu.

 

Ünsal Group tan döviz bozdurana 20 bin lira indirim!

 

Makbuzuyla gelen indirim

Ankara Eryaman'da “Meva Şehir” isimli emlak projesi hayata geçirdiklerini belirten Ünsal, “Projemiz yaklaşık bin 800 konutlu bir proje. İçinde AVM’si, okulu olan konsept bir proje ve kaynak olarak da yaklaşık 2 katrilyon değerinde bir proje. Biz bu projemizden bir katrilyonu, bu kampanyayla ekonomimize kazandırmak istiyoruz. Bu kampanyada özellikle altını ve dövizi olan vatandaşlarımızın, aynı zamanda gurbetçi vatandaşlarımızın ülkemizde yatırım yapmalarını teşvik etmek amacıyla projemizde fazladan 20 bin TL indirim yaparak, makbuzlarıyla gelen vatandaşlarımıza katkı sağlamak amacıyla böyle bir kampanya düzenledik” şeklinde konuştu. 

Döviz bozdurmada limit yok

Kampanyanın yoğun ilgi gördüğünü açıklayan Ünsal, “Hiçbir limit yok. Aslında burada, yastık altındaki döviz, altın, TL ne varsa bunu ekonomiye kazandırmak çok önemli. Biz burada herhangi bir sınır koymadık. 100 dolar da bozdursa, sonuçta bir ev alacak parası varsa onu biz ekonomiye kazandırmak adına bu indirimi sağlıyoruz” dedi.

Ünsal, sözlerine şu şekilde son verdi: “Her Türk vatandaşı, ülkesine sahip çıkma adına, bir çeyrek altını dahi varsa onunla bu ülkeye, bu ekonomiye sahip çıksın. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi, gerçekten, bu bir savaş, bu ekonomik bir savaş. Bugüne kadar bizim üzerimizde birçok oyun denediler, darbe denediler, Hendek Savaşını denediler, sınırları kuşattılar ama hiç birinde başarılı olamadılar. Bugün son perdeyi oynuyorlar, bugün son perde olarak ekonomik savaşı denediler. Ülkemizin ekonomisi üzerine Amerikan merkezli birçok noktadan saldırı var şu anda, ekonomideki kuşatmayı kırmak için de bugün vatandaşlarımızın duyarlı olma zamanı. Cebinde ya da sandığında bir çeyrek altın dahi olsa, ekonomiye katma adına, bozdurup TL’ye çevirdikten sonra da bankaya koymalarını tavsiye ediyorum. Hakikaten, bu bizim savaşımız, bu milletin savaşı, bu Türkiye Cumhuriyetinin savaşı, aslıda bu, İslam’ın savaşı. Türkiye düşerse, İslam düşecek. Türkiye’nin hem coğrafyada lider bir ülke konumunda bulunması nedeniyle, İslam ülkelerinin lideri olabilecek vasfa sahip olması nedeniyle bugün bazı İslam ülkelerinden de destek açıklamaları duyuyoruz. Bu da bizi mutlu ve memnun ediyor. Türkiye, bu coğrafya için çok önemli bir ülke, İslam için önemli bir ülke. Dolayısıyla da en başta da vatandaşımız duyarlı olması lazım ki diğer Müslüman ülkelerden de destek alabilelim.”


Geri Dön