25 / 04 / 2024

Fiat Fiorino'ya tam 20 bin lira indirim müjdesi! Bu şok indirimi sakın kaçırmayın! Fiorino 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Fiat Fiorino'ya tam 20 bin lira indirim müjdesi! Bu şok indirimi sakın kaçırmayın! Fiorino 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Fiat Fiorino'ya tam 20 bin lira indirim müjdesi geldi. Bu şok indirimi sakın kaçırmayın! Peki Fiat Fiorino'nun Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte Fiorino 2 Aralık 2022 fiyat listesi...



Ticari araç severlerin gözde modelleri arasında yer alan Fiat Fiorino'nun Aralık ayı fiyatları açıklandı. Fiat Fiorino'ya tam 20 bin lira indirim müjdesi geldi.  3 farklı donanım baz paketi ile satılan Fiat Fiorino'da eko seçeneği de mevcut.

Fiat Fiorino'ya tam 20 bin lira indirim müjdesi geldi. Bu şok indirimi sakın kaçırmayın! Peki Fiat Fiorino'nun Aralık ayı fiyatları ne kadar? 

Fiat Fiorino ya tam 20 bin lira indirim müjdesi! Bu şok indirimi sakın kaçırmayın! Fiorino 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Fiorino 2 Aralık 2022 fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce söz konusu aracın teknik özellikleri hakkında bazı bilgilere verelim.

Fiat Fiorino Premio modeli, yağmur ve karanlık sensörü, özel iç döşemeleri, 7 inçlik tablet ekranı, titanyum Gri ön/arka tampon korumaları ve sürücü koltuğu ısıtmasıyla dikkat çekiyor. 

Fiorino Pop modelinde ise siyah kapı kolları, elektrikli ön camlar, 15 inçlik tam boy jant kapakları, şarj amaçlı USB girişi, gövde rengi ön ve arka tamponlar siyah yan aynalar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar bulunuyor. 

Fiorino Safeline modelinde ise 15 inçlik alaşım jantlar dikkat çekerken, ön sis farları, özel iç döşeme, gövde rengi yan aynalar, bagaj çıtası, titanyum gri ön ızgara çerçevesi, 7 inçlik tablet ekranlı multimedya sistemi bulunuyor. 


Geri Dön