19 / 04 / 2024

Tüfe düştümü

Tüfe düştümü

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuzda yüzde 0,09 arttı, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 0,32 düştü.

Kiracılara müjde! Kira artışında TÜFE dönemi resmen başladı!

TBMM Genel Kurulu’nda dün gece torba kanun görüşmeleri sırasında kiracıları sevindirecek çok önemli bir düzenleme yapıldı. Kira artışında TÜFE dönemi başladı.

Cushman Wakefield Kentsel Dönüşüm Araştırma Raporu Haziran 2014!

Türkiye’de Afet Riski Altındaki Alanların Yenilenmesi yasasıyla 2012’de başlayan Kentsel Dönüşüm, 20 yılda yaklaşık 6,7 milyon konutun yıkılıp yeniden inşa edilmesini öngörüyor. Cushman Wakefield Kentsel Dönüşüm raporları için haberdeki linklere tıklayın!

Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesini tanıttı. Ege Mahallesi'nin yeni yüzü, ortalarında yeşil alanları olan 6 katlı binalardan oluşacak. Tüm daireler balkonlu olacak. Dairelerin tamamı doğal ışık ve havadan yararlanacak.

Realty World Türkiye, Kentsel Dönüşüm Eğitimi verdi!

Realty World Türkiye, ofis sahipleri ve de gayrimenkul danışmanlarına Kentsel Dönüşüm Eğitimi verdirdi. Verilen eğitim, İnşaat Yüksek Mühendisi Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hakan Çatalkaya tarafından verildi.

Realty World Türkiye danışmanlarına Kentsel Dönüşüm Eğitimi verdirdi!

Realty World Türkiye, ofis sahipleri ve de gayrimenkul danışmanlarına Kentsel Dönüşüm Eğitimi verdirdi. Verilen eğitim, İnşaat Yüksek Mühendisi Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hakan Çatalkaya tarafından verildi.

The İstanbul Veliefendi cadde dükkanları ihalesi tüm detayları!

The İstanbul Veliefendi cadde dükkanları ihalesi tüm detayları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. YDA Group imzasıyla yükselen projedeki 33 cadde dükkanı açık artırma ile satışa sunuluyor...

Türk Demir Döküm Fabrikaları 2013 yılı genel kurulunu tescilledi!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Fabrikaları A.Ş. 2013 yılı genel kurulunu tescilledi.

Cushman & Wakefield Türkiye'nin kentsel dönüşüm raporunu 13 Haziran'da açıklıyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, dünya devi yatırımcı ve şirketlerin Türkiye pazarına girmesinde aktif rol oynuyor.Türkiye'nin kentsel dönüşüm raporu 13 Haziran'da açıklanıyor...

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümü zorlaştıran iki neden var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Türkiye'nin genelinde kentsel dönüşümü yapmak mecburiyetindeyiz, çünkü depremin yanı sıra inşaat tekniği bakımından geçmişte güzel yapılaşma olmamış" dedi ve kentsel dönüşümün önündeki iki büyük engeli açıkladı.

Burhan Karahan: Su yalıtımında standart dışı malzemeler güvenliğimizi tehdit ediyor!

Yapı sektörünün gündeminde, geleceğimizi güven üzerine inşa edecek yapılara imza atılması ilk sırada yer alıyor. Türkiye, binalarını temelden değiştirecek bir dönüşüm hedeflerken, bu dönüşümün en önemli bileşenlerinden biri de su yalıtımı olacak..

Türkiye'deki 400 milyar dolarlık kentsel dönüşüm pastası İngilizleri de cezbetti!

Türkiye'deki 400 milyar dolarlık kentsel dönüşüm pastası İngilizleri de cezbetti. GREAT Festivali'nde konuşan Birleşik Krallık Bakan Yardımcısı Lord Howe, "Dönüşümün parçası olmayı çok istiyoruz" dedi...

Tabakhane kentsel dönüşüm projesi kapsamında 546 bina kamulaştırıldı!

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkanlar son sürat devam ediyor. Toplam 688 binanın kamulaştırılacağı Tabakhane 'de bugüne kadar 546 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 338 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Fikri Işık: Türkiye'nin en önemli gündem maddesi kentsel dönüşüm olacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, gelecek dönemde kentsel dönüşümün Türkiye'nin en önemli gündem maddesi olacağını bilen bir bakanlık olarak, inşaat sektöründe yerli ve teknolojik üretimin artırılmasını önemsediklerini söyledi...

Tüfe düştümü Haberi

Tüfe düştümü

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuzda yüzde 0,09 arttı, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 0,32 düştü. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 6,81, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 5,62...