20 / 04 / 2024

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz

Tüfekçioğlu Grup kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor. Firma yeni projesi Verra Suites Beykoz'u ormanla iç içe doğa manzarasına hakim konumda inşa edecek. 

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe güven tazelendi!

Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Eray Tüfekçioğlu, konut sektöründeki yeni hedefleri ve 2020 beklentileriyle ilgili sorularımızı içtenlikle yanıtladı. Tüfekçioğlu,  kredi faizlerinin daha da düşmesiyle sektörde ciddi bir canlanma yaşanacağını söyledi.

Çolakoğlu Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çolakoğlu tarafından kuruldu. 

Gündüz Sefası Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündüz Sefası Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Tüfekçioğlu tarafından kuruldu.

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ekşi tarafından kuruldu. 

Verra Suites Beykoz tam gaz devam!

Tüfekçioğlu Grup imzası ile inşa edilen Verra Suites Beykoz projesi yoğun ilgi görüyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projedeki dairelerin yarıya yakını satıldı... 

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz Haberi

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz

Verra Suites Beykoz projesi 100 milyon TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle projeye başlayan Tüfekçioğlu Grup kurulduğu günden bu yana kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor. 

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da ormanla iç içe doğa manzarasına sahip konumda yükselecek projede detaylar henüz netleşmedi. 

Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı 20 Kasım 2018 tarihinde Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 

Verra Suites Beykoz nerede?

Verra Cadde projesi hakkında;

Tüfekçioğlu Grup kısa bir süre önce Verra Cadde projesi için hazırlıklara başlamıştı. 2020 yılında teslim edilecek proje Kızılay Meydanı’na 15 dakikalık mesafede bulunuyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 residence dairelerden oluşan Verra Cadde projesi Hacettepe ve Ankara Üniversitelerine komşu konumda yer alıyor. 


Tel: +90 216...