23 / 04 / 2024

Verra Suites Beykoz tam gaz devam!

Verra Suites Beykoz tam gaz devam!

Tüfekçioğlu Grup imzası ile inşa edilen Verra Suites Beykoz projesi yoğun ilgi görüyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projedeki dairelerin yarıya yakını satıldı... 



Tüfekçioğlu Grup tarafından İstanbul'un Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Verra Suites Beykoz projesinde lansman fiyatları ve özel ödeme seçenekleri ile konut sahibi olunabiliyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyan Verra Suites Beykoz projesi doğayla iç içe yaşam imkanı sunuyor. 3 blok olarak inşa edilen proje 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. 28 daireden meydana gelen Verra Suites Beykoz projesinde 2+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 4,5+1 dublex daireler bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 140 metrekare ile 404 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Verra Suites Beykoz projesinde her daireye ait özel yeşil alan yer alıyor. Projenin son katlarındaki dairelerde geniş teraslar ve jakuziler bulunuyor. Projede ayrıca havuz, spor salonu, SPA, sauna, Türk amamı, çocuk oyun odası, pilates stüdyosu mevcut. 

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 1,5 dakikalık mesafede yer alan Verra Suites Beykoz projesinden Levent, Bebek, Etiler ve Ulus’a kolay ulaşım sağlanabiliyor. Projeden trafiğin en yoğun olduğu sabah saatlerinde Ataşehir ve Finans Merkezi'ne ise 6.5 dakikada ulaşılıyor. 

Tel: 444 87 47
Web: https://verrasuites.com/


Geri Dön