24 / 04 / 2024

Verra Suites Beykoz'da lansman fırsatları!

Verra Suites Beykoz'da lansman fırsatları!

Tüfekçioğlu Grup tarafından İstanbul’da Beykoz Çubuklu’da hayata geçirilen ‘Verra Suites Beykoz’ projesinde lansman fırsatları devam ediyor. Projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 



Tüfekçioğlu Grup imzasıyla yükselen Verra Suites projesinde lansman fırsatları devam ediyor. Beykoz Çubuklu’da inşaatına başlanan ‘Verra Suites Beykoz’ projesinde satış sürecine özel kampanyalar başladı. 

Butik bir proje olarak hayata geçirilen lüks ve kaliteli yaşamın kapılarını aralayan ‘Verra Suites Beykoz’ 3 blok şeklinde inşa ediliyor. 100 milyon TL yatırım değerine sahip proje 25 adet daireden meydana geliyor. Projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Verra Suites Beykoz projesinde daireler 2+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 4,5+1 dublex şeklinde dizayn ediliyor. Projede, alan büyüklükleri ise 140 metrekare ile 337 metrekare arasında değişiyor.

Verra Suites Beykoz'un sosyal donatı alanları arasında havuz, spor salonu, SPA, sauna, Türk Hamamı, pilates stüdyosu bulunuyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler, lansmana özel avantajla 24 ay vade seçeneğinden yararlanabiliyor.

Levent, Bebek, Etiler ve Ulus’a ulaşım kolaylığı ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 1,5 dakikalık mesafe uzaklıkta yer alan projeden trafiğin en yoğun olduğu sabah saatlerinde Ataşehir ve Finans Merkezine ise 6.5 dakikada ulaşılıyor.

https://www.verrasuites.com/


Geri Dön