26 / 04 / 2024

Verra Suites Beykoz'da teslimler 18 ay sonra!

Verra Suites Beykoz'da teslimler 18 ay sonra!

1965 yılında Yüksel Tüfekçioğlu tarafından Ankara'da kurulan Tüfekçioğlu Grup, İstanbul'daki ilk projesi Verra Suites Beykoz'u hayata geçiriyor. 100 milyon TL'lik yatırım değerine sahip projenin satışlarına başladı.



Yüksel Tüfekçioğlu tarafından 1965 yılında Ankara'da kurulan Tüfekçioğlu Grup, inşaat, mobilya ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Grup, kurulduğu günden bu yana kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşaatları yapıyor. Verra Suites Beykoz projesiyle İstanbul'da ilk yatırımını gerçekleştiren grup, Tabanlıoğlu Mimarlık tasarımıyla 100 milyon TL'lik yatırım değerine sahip projenin satışlarına başladı.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu, yatay bir mimariyle tasarlanan butik bir proje olan VerrS Suites Beykoz'da, birbirini görmeyen ve 140-337 metrekare aralığında değişen 2+1,3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra buçuklu daire alternatiflerinden oluşan farklı tasarımlı 26 daire olduğunu söylüyor. Üç blok halinde deniz ve orman manzarasına hakim şekilde yükselen projenin 18 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor.

İnşaat sektöründe özel banka şube ve lojman binaları, konut, otel, yurt ve ofis binası inşa eden Tüfekçioğlu Grup, özellikle kamu kuruluşları üst yapı ihalelerindeki işleriyle tanınıyor. Mobilya sektöründe de yurtiçinde birçok otel, yurt ve konut projesine imza atan grup, ABD, Suudi Arabistan, Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, Nijerya, Beyaz Rusya ve Irak pazarlarına mobilya ihracatı da yapıyor. Ayrıca 18 yıldır da Tüfekçioğlu Kız Yurtları ile hizmet veriyor.
 

https://www.verrasuites.com/


Geri Dön