29 / 03 / 2024

Verra Suites Beykoz geliyor! Yeni proje!

Verra Suites Beykoz geliyor! Yeni proje!

Firma: Tüfekçioğlu Grup

Proje: Verra Suites Beykoz

Tüfekçioğlu Grup kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor. Firma yeni projesi Verra Suites Beykoz'u ormanla iç içe doğa manzarasına hakim konumda inşa edecek. 



Verra Suites Beykoz projesi 100 milyon TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle projeye başlayan Tüfekçioğlu Grup kurulduğu günden bu yana kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor. 

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da ormanla iç içe doğa manzarasına sahip konumda yükselecek projede detaylar henüz netleşmedi. 

Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı 20 Kasım 2018 tarihinde Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 

 

Verra Suites Beykoz nerede?

Verra Suites Beykoz geliyor! Yeni proje!

 

Verra Cadde projesi hakkında;

Tüfekçioğlu Grup kısa bir süre önce Verra Cadde projesi için hazırlıklara başlamıştı. 2020 yılında teslim edilecek proje Kızılay Meydanı’na 15 dakikalık mesafede bulunuyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 residence dairelerden oluşan Verra Cadde projesi Hacettepe ve  Ankara  Üniversitelerine komşu konumda yer alıyor. 


Tel: +90 216 341 06 06/ 0216 342 34 06
Web: https://www.verrasuites.com/


projeye sor



Geri Dön