19 / 04 / 2024

Tugay Ayanoğlu

Tugay Ayanoğlu

Ha Tu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tugay Ayanoğlu, Hakan Zabun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Büyükçekmece, Doğan Kardeşler Apartmanı'nda kuruldu.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Turizmdeki canlanma emlak sektörüne yansıyacak!

Yabancılara satılan konut sayısı artmaya devam ediyor. Bir toplantıda konu hakkında  açıklama yapan  ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ayanoğlu, "İlk 3 ayda yabancıya konut satışı yüzde 44 arttı" dedi. 

İsis Organizasyon Turizm Gıda Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsis Organizasyon Turizm Gıda Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye  Ayanoğlu tarafından kuruldu. 

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gümülcineli, Etem Yaman ve Mert Ayanoğlu ortaklığında kuruldu.

Tugay Kerimoğlu Alaçatı'da ev arıyor!

İzmir'de tatil yapan eski futbolcu Tugay Kerimoğlu ve eşi Etkin Kerimoğlu Alaçatı'da ev aradığını bildirdi.

Mustafa Ayanoğlu: Pazarda gayrimenkul satılmaz!

ATSO'dan Mustafa Ayanoğlu, semt pazarlarında stant kurularak gayrimenkul satışı yapıldığını açıkladı. Ayanoğlu, emlakçılığın değersizleştirildiğini belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

Kepez Ayanoğlu'na çift şeritli cadde!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesi’ndeki Tansu Çiller Caddesi’ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.

Kepez Ayanoğlu'na çift şeritli cadde!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesindeki Tansu Çiller Caddesi'ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.

Kepez'de beş ayrı mahallede spor sahaları yükseliyor!

Kepez Belediyesi tarafından semt spor sahaları, 5 ayrı mahallede yükseliyor. Kepez Belediyesi hizmet sınırları içerisinde yer alan Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Kızıllı ile Odabaşı Mahallelerindeki semt spor sahaları hizmet vermek için gün sayıyor.

Kepez Ayanoğlu'na 8 dönümlük semt spor sahası inşa ediliyor!

Kepez Belediyesi, 5 bin 500 metre uzunluğundaki yolu asfaltladığı Ayanoğlu Mahallesi’nde semt spor sahası inşaatını sürdürüyor.

Kepez Ayanoğlu'nda 5 bin 500 metrelik yol çalışması başladı!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesi'nde 5 bin 500 metre uzunluğundaki yolu asfaltlıyor. Toplam 3 bin metrelik yola 5 bin 500 ton sıcak asfalt dökülüyor.

Kepez'deki semt spor sahalarının yapımı başladı!

Kepez Belediyesi’nin 8 mahalleye kazandıracağı semt spor sahalarının ilkinin yapımı Ayanoğlu Mahallesi’nde başladı. Tesislerin yapımının bu yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Tugay Ayanoğlu Haberi

Tugay Ayanoğlu

Ha Tu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tugay Ayanoğlu, Hakan Zabun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 

Ha Tu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. 2. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj,pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri...