19 / 04 / 2024

Tuğba Hacıbayramoğlu

Tuğba Hacıbayramoğlu

Konut kredisinde faiz oranlarının düşmesi, bankaların uzun vadeli kredilere daha ılımlı yaklaşmasına neden oluyor...

Konut kredisinde vadeyi uzat taksiti düşür dönemi!

Enuygun.com’un Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu’na göre, bankalar 180 ay vade seçeneğinde bile konut kredisi faizlerinde önemli indirimler yapıyorlar ve bugünkü koşullarda ayda 750 TL ödeyerek 180 ay vadeli konut kredisi kullanmak mümkün...

Tuğba Hacıbayramoğlu : Konutta KDV artışı arsa sahibini vuracak!

KDV değişikliğinin ev satın alacaklardan çok, arsa sahiplerini etkileyeceğini söyleyen Enuygun.com Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, “İnşaat firmaları, ev fiyatlarının artacağı gerekçesi ile arsa sahiplerinin payını düşürmek isteyecekler. Yeni yasa, en çok a

Kira verme, banka kredisi al, ev sahibi ol!

Ev sahibi olmak ve kendi evinde oturmak herkesin hayalidir. Fakat yüklü bir borç altına girme korkusu, ev sahibi olmayı engeller.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Tuşba Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuşba Belediyesi, mülkiyeti Tuşba Belesiyesi'ne ait olan Van ili Tuşba İlçesi, Polatoğlu Mahallesi, Erciş Yolu üzerinde bulunan pafta 87, ada 4161, parsel 1’de kayıtlı arsayı 7 milyon 614 bin TL'ye satıyor...

Mehmet Levent Hacıislamoğlu, İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslıhan ÜTE'nin yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Levent Hacıislamoğlu atandı. 

Alpay Hacıoğlu: Emlak sektörü 2020’den umutlu!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu son dönemde sıfır konut satışlarının canlandığını, 2020’den de umutlu olduklarını söyledi.

Alpay Hacıoğlu: Emlak piyasası 2020 hareketlenecek!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, emlak piyasasının 2020 yılında hareketleneceğini söyledi.

Van Tuşba'da 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Van Tuşba Belediyesi, Polatoğlu Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 24 Ekim'de gerçekleşecek..

Van Tuşba Belediyesi'nden 12.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Van Tuşba Belediyesi tarafından, Polatoğlu Mahallesi'nde bulunan arsa satılıyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 12 milyon 183 bin TL olarak belirlendi.

Tuşba Belediyesi'nden 11.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuşba Belediyesi, Polatoğlu Mahallesi'ndeki 4 bin 685,89 büyüklüğündeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 4 Nisan'da yapılacak..

Emre Belözoğlu’ndan eşine 3.1 milyon TL’lik villa!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, eşi Tuğba Belözoğlu'na 3.1 milyon TL'lik villa hediye etti.

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Elman Bayramov tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bayramoğlu G Marin 162 bin liraya!

Bayramoğlu'ndaki G Marin Managed by Divan projesi, peşinatsız ve 60 ay sıfır faizle satılıyor. Proje kapsamında 120 aya kadar yüzde 0,49 ve 240 aya kadar yüzde 0,79 faiz oranı uygulanıyor.

Tuğba Hacıbayramoğlu Haberi

Tuğba Hacıbayramoğlu


Konut kredisinde faiz oranlarının düşmesi, bankaların uzun vadeli kredilere önceki dönemlere kıyasla daha ılımlı yaklaşmasına neden oluyor.Tuğba Hacıbayramoğlu’na göre, bankalar 180 ay vade seçeneğinde bile konut kredisi faizlerinde önemli indirimler yapıyorlar ve bugünkü koşullarda ayda 750 TL ödeyerek 180 ay vadeli konut kredisi kullanmak mümkün.

Bankaların 1 yıl önce 60 ay vadeli kredilerde bile uygulanmayan faiz oranlarını şu sıralar 180 ay vadeli konut kredileri için uyguladığını belirten Hacıbayramoğlu, “Konut kredisi kullananların en büyük sorunlarından biri, ödemeleri yüksek olduğu için beğendiği evi satın alamamak ya da aylık taksit ödemelerinde zorlanacağını düşünmek. Oysa bankalar içinde bulunduğumuz dönemde 120 ay ve üzeri vadeli kredilere eskiye oranla daha sıcak bakıyorlar ve 180 ay vadeli kredi için faiz oranlarını da düşük tutuyorlar. Bu da özellikle...