20 / 04 / 2024

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na 25.07.2014 tarih 35 No'lu Maddi Duran Varlık Alımı konu başlıklı açıklamada bahsi geçen deponun kiraya verilmesi hakkında açıklamada bulundu.

TUCLK Tezgah Yatırımlarının Faaliyet bildirimlerini yayınladı!

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na Siparişi Verilen Tezgah Yatırımlarının Kurulum ve Faaliyeti hakkında bilgi yayınladı.

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Midasan İnşaat Hırdavat Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Midasan İnşaat Hırdavat Ve Alüminyum Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Keskin tarafından kuruldu.

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Hurdaya okkalı zam! Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır, demir ve alüminyum hurda 28 Eylül 2023 fiyat listesi 

28 Eylül 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Son zamanlarda düşen hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları güncel hurda fiyatlarını açıkladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Eskim Makina Metal Hırdavat Alüminyum Ve Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskim Makina Metal Hırdavat Alüminyum Ve Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Tomruk tarafından kuruldu.

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Erbaşı tarafından kuruldu.

Almetsan Alüminyum Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almetsan Alüminyum Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Demirel tarafından kuruldu.

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Silahyürekli tarafından kuruldu. 

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İslam Atay tarafından kuruldu.

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Haberi

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş

TUCLK Açıklama;


25.07.2014 tarih 35 No'lu Maddi Duran Varlık Alımı konu başlıklı açıklamada bahsi geçen Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 1. Cadde No:89/A-B  Saray-Kazan- ANKARA adresinde bulunan depomuzun kullanmadığımız kısmı yıllık 168.000 TL + KDV bedelle kiraya verilerek değerlendirilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla...