26 / 04 / 2024

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, bugüne kadar Türkiye’de yatırımın, üretimin önünün açılmasına yönelik kapsamlı reformların hayata geçirilmesi gereğini hep ifade ettiklerini hatırlattı.

Devletin anahtar teslim fabrika projesi ülkede istihdamı artıracak!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı "yatırımcıya anahtar teslim fabrika" projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

İş dünyası temsilcilerinin hükümetten talepleri neler?

Bütünüyle seçimler ve hükümet arayışları ile geçirilen 2015’te artan siyasi istikrarsızlığın da etkisiyle olumsuzlukların büyüdüğü ekonomiye, seçim sonuçları pozitif etki yaptı.

Ankara’nın refah artışı inşaatı olumlu etkiliyor!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK’in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye’nin en zengin ili çıkan Ankara’nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

İlkokul mezunlarına müjde! İŞKUR hastanede çalışacak personel alacak! Hasta kabul-kayıt görevlisi, temizlik personeli...

İŞKUR, başta İstanbul, Ankara olmak üzere pek çok kentte hastanelerde görev alacak personel alımları yapacak. Müracaatlar, en az ilkokul mezunu ve 18-45 yaş aralığındaki kişilere açık olacak. Hasta karşılama, temizlik personeli, kabul-kayıt görevlisi gibi pek çok pozisyon için iş ilanları yayınlandı

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

ESBI Engıneering&Facility Management Limited Şirketi Ankara Şubesi açıldı!

ESBI Engıneering&Facility Management Limited Şirketi Ankara Şubesi bugün Beşiktaş'ta 3 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi açıldı!

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Karar Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Florya Şubesi açıldı! 

Karar Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Florya Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Zafer Yıldırım Yaşanabilir Ankara projesini anlattı!

TÜGİAD Ankara Şubesi hazırlamış olduğu ‘Dört Dörtlük Ankara’ projesinin tanıtımını yapıyor. TÜGİAD Ankara Başkanı Zafer Yıldırım, Yaşanabilir Ankara projesini anlatıyor.

Srv Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srv Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Servan Kupık tarafından kuruldu. 

Ekonomik toparlanma inşaat sektörü üzerinden olmalı!

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Zafer Yıldırım, 2018 konut satış istatistiklerine dair açıklamalarda bulundu...

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Yvz Kağıt Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yvz Kağıt Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Harun Yavuz, Merve Vera Gazioğlu, Merve Vera Gazioğlu ve Büşra Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Nevita Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Nevita Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı Haberi

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, hükümetin yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik hazırladığı paketin bir an önce hayata geçmesini memnuniyet ve heyecanla beklediklerini ifade etti.

Naslı: “Beklentimiz, yatırımları canlandıracak etkili reformların hayata geçirilmesi…”


Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, hükümetin yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik hazırladığı paketin hayata geçmesini iş dünyası olarak memnuniyet ve heyecanla beklediklerini ifade ederek, “Beklentimiz, yatırımları canlandıracak etkili bir reform paketinin hayata geçirilmesidir” dedi.


Türker Naslı yaptığı açıklamada, bugüne kadar Türkiye’de yatırımın, üretimin önünün açılmasına yönelik kapsamlı reformların hayata geçirilmesi gereğini hep ifade ettiklerini ve dile getirdiklerini hatırlatarak, hükümetin bu yönde bir çalışma içinde olduğunu öğrenmenin kendilerini sevindirdiğini bildirdi. Naslı, özellikle ileri teknoloji yatırımlarının önünün açılmasının Türkiye için hayati önemde olduğuna işaret ederek, Ar-Ge faaliyetlerine güçlü...