25 / 04 / 2024

TÜGİAD selanik

TÜGİAD selanik

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD), Yunanistan'ın Selanik kentinde temsilcilik açtı. Dernek açıklamasına göre, Yunanistan'ın Selanik kentindeki TÜGİAD Temsilciliği, Türk ve Yunan iş adamlarının katılımıyla açıldı...

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yenici tarafından kuruldu.

İlkokul mezunlarına müjde! İŞKUR hastanede çalışacak personel alacak! Hasta kabul-kayıt görevlisi, temizlik personeli...

İŞKUR, başta İstanbul, Ankara olmak üzere pek çok kentte hastanelerde görev alacak personel alımları yapacak. Müracaatlar, en az ilkokul mezunu ve 18-45 yaş aralığındaki kişilere açık olacak. Hasta karşılama, temizlik personeli, kabul-kayıt görevlisi gibi pek çok pozisyon için iş ilanları yayınlandı

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Altın bilezik fiyatları düştü! Gören kuyumcuya akın etti! 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlarken gün içinde değer kaybetti. Altın ile birlikte altın bilezik fiyatları da düştü. Gören kuyumcuya akın etti! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Güşad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Güşad Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Shamıl Karımov tarafından kuruldu.

Milyonların gözü asgari ücret zammında! Çok konuşulacak patronlar kulübü TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması!

Milyonların gözü yapılacak asgari ücret zammında iken, TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması geldi. İşte detaylar!

Altın düştü, gümüş çakıldı! ''Tadı tuzu kaçtı'' diyen İslam Memiş uyardı

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında dolar hılz yükselirken altın fiyatları üştü, gümüş ise resmen çakıldı. Piyasaların tadı tuzu kalmadı diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Gümüş fiyatlarında dengeler şaştı! Gümüş yükseliyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında bugün dengeler şaştı. Gümüş fiyatları agresif bir şekilde yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

TÜGİAD selanik Haberi

TÜGİAD selanik

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD), Yunanistan'ın Selanik kentinde temsilcilik açtı. Dernek açıklamasına göre, Yunanistan'ın Selanik kentindeki TÜGİAD Temsilciliği, Türk ve Yunan iş adamlarının katılımıyla açıldı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, Avrupa'daki ağlarını genişletmek hedefiyle Yunanistan'da temsilcilik açmaya karar verdiklerini, şehri de Atatürk'ün emaneti olduğu için Selanik olarak seçtiklerini belirtti. 


Türkiye'de seçimler ve siyasi çekişmelerden dolayı herkesi gerginleştiren bir gündem yaşandığını anımsatan Yücelen, "Biz iş adamıyız, gelecek için çalışırız. Beraber iş yaparak Ege denizinin iki yakasını bir araya getireceğiz" ifadelerini kullandı. 


Yunanistan'ı bu dönemde ziyaret etmenin kendileri için pek çok anlamı olduğunu vurgulayan Yücelen, şu anda AB dönem başkanlığını yürüten Yunanistan'ın Türkiye'nin AB korunması konusundaki olumlu yaklaşımının kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi. 


Bunun yanı sıra Yunanistan'ın AB dönem başkanlığı önceliklerinden...