19 / 04 / 2024

Tuğra Gayrimenkul

Tuğra Gayrimenkul

Türk gayrimenkul firmaları Mütekabiliyet Yasası'nın avantajlarını anlatmak ve projelerini tanıtmak için Kuveyt'e gidiyor. Körfez ülkelerine sıcak satısın da yapılacağı 'Onur Ülkesi Türkiye' temalı fuara 18 Türk firması katılacak

Kiracılara tahliye şoku: Kira bedeliniz bu rakamdan düşükse itiraz edemiyorsunuz! Mahkeme karar verdi!

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son örnek Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan kiracı Tuğra Köklen oldu. Kira bedeli düşük olan Köklen, tahliye kararına itiraz edemedi. İşte ayrıntılar...

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Depremden önce 5 milyon konutun yenilenmesi gerekiyorken şu an bu sayı 5 milyon 700 bini buldu!

Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden Türkiye’de arz talep dengesinin bozulduğunu vurgularken, yüksek faizlerin ve kredilere erişim sorununun yeni yatırımları engellediğini söyledi. Gönden, ayrıca, kentsel dönüşümün en öncelikli konu olduğunu da paylaştı.

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

 Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Demiray tarafından kuruldu.

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta Eyüp Bingöl ve Tuğra Tuzcu ortaklığında kuruldu.

Tgr Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgr Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Osman Tuğra tarafından kuruldu.

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Demirdöven tarafından kuruldu.

Mat Group İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Group İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Eymen Tuğra tarafından kuruldu.

Akmerkez GYO 466 adet bağımsız bölüm kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 466 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme rapor

Tuğra Gayrimenkul Haberi

Tuğra Gayrimenkul

HER yıl Kuveyt'te düzenlenen 'Kuveyt Gayrimenkul Fuarı' yarın başlıyor. Kuveyt Ekonomi Bakanlığı tarafından eylülde yapılması planlanan ancak ertelenen fuara bu yıl Türkiye'den 18 firma katılıyor. 16-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek fuar Expocity tarafından ilk defa 'Onur Ülke Türkiye' temasıyla gerçekleştirilecek. 


Bu yıl 11. 'si düzenlenen fuarda, gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren Inrema ve Dubai merkezli AYN Group aracılığıyla katılacak firmalar arasında Emlak Konut GYO, Viatrans, GAP İnşaat, Sarp Group, Teknik Yapı, Demir İnşaat, Tuğra Gayrimenkul, Kamışoğlu Group, Bodmm Ege Evleri, Cathay, ÖzkarÖzülke, Haliç Panorama, Yalova Park, Helis Yapı, Proje Beyaz ve AKS Yapı yer alıyor. DEİK ve Körfez'den yatırımcılann katılacağı fuarda sıcak satış da yapılacak. 


Yasayı anlatacaklar Her yıl 7 binden fazla katılımcıyı ağırlayan fuara, Umman, Bahreyn, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez...