19 / 04 / 2024

TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası KOBİ Şurası

TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası KOBİ Şurası

Deprem riski nedeniyle yıkılarak yeniden yapılan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla ibadete açıldı.

Yabancıya konut satışı mercek altında! 100'den fazla dosya incelemede! 

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğuna ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Konut satışında çirkin oyuna büyük ceza yolda! Fiyatları işte böyle yükseltiyorlar!

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı açıklamada gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini dile getirdi.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 17 milyon 182 bin 900 TL sermaye bedeli ile Mahmut Alper Tuğsuz ve Mehmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kredi ve mevduat faizleri uçtu: Konut ve taşıt kredi faizleri düştü!

Kredi ve mevduat faizleri arttı. 6,4 puanlık tarihi yükselişle yüzde 52,97’ye çıktı. Konut ve Taşıt Kredisi faizlerinde ise düşüş dikkat çekti.

O banka coştukça coştu! İlk ve son kez geri ödemesiz para yatıracak! Tam 900 TL para hesaplarda!

Garanti BBWA, ağustos ayına özel dev gibi bir kampanyayla geri döndü. Kampanyaya katılım sağlayan ve gereken şartları yerine getiren müşterilere tamı tamına 900 TL hediye edeceğini açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini açıkladı.

EYT emeklisi yüzde 25 zam alacak mı? EYT'lilere zam verilecek mi? Temmuz 2023 EYT maaş zammında son dakika!

Son zamanlarda "EYT'lilere zam var mı, yok mu?" sorusu internet kullanıcıları arasında popüler bir araştırma konusu haline geldi. Birçok insan, EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte emeklilik hakkına sahip olmuştu. Memur ve emeklilere yönelik zam oranları açıklandıktan sonra, dikkatler EYT maaş

Deprem bölgesinde 345 çadır kent ve 305 konteyner kent kuruldu!

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, 345 çadır kent ve 305 konteyner kentin kurulduğunu açıkladı.

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Enerjinizi yükseltecek kasım ayının taşı Citrine Atasay'da! Citrine altın takılar ne kadar? 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Akrep burcunun taşı olan Citrine, Atasay ile buluştu. Rengini ve enerjisini güneşten alan bu taşlar enerjinizin yükselmesini sağlayacak. Peki Citrine altın küpe, yüzük ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Atasay 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

'Kripto varlık fiyatları neden düşüyor? Borsa neden yükseliyor?'

Kripto varlıklardaki düşüş sürerken borsadaki yükseliş ise dalgalı bir şekilde devam ediyor. Ekonomist Uğur Gürses, bu iki yapıda da şu anda saadet zincirine benzer bir yapının oluştuğunu ve finansal okur yazarlığı olmayan yeni yatırımcı profilinin büyük balinalara yem olduğunu dile getirdi.

Demir ve çimento fiyatları resmen uçtu! Demir ve çimento fiyatları bugün ne kadar? İşte demir ve çimento fiyat listesi

Demir ve çimento fiyatlarına bugün zam geldi. İnşaat sektörünün en önemli temel malzemeleri arasından yar alan demir ve çimento fiyatları bugün resmen uçtu. Peki demir ve çimento fiyatları güncel ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi...

Akıllı telefon ve tablet sahipleri yaşadı Şimdi Apple ve Samsung düşünsün

Avrupa Birliği Apple ve Samsung gibi şirketlere bir dizi katı kurallar getirecek. Akıllı telefon üreticilerinin buna vereceği tepki ise merak konusu... Ancak çok çabuk telefonu bozulan ya da tabletini tamir ettirirken büyük paralar ödeyen kullanıcılar artık nefes alacak. İşte üreticilerin canını oku

TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası KOBİ Şurası Haberi

TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası KOBİ Şurası

"TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası KOBİ Şurası/All In Tech Zirvesi'ne katılan Erdoğan, daha sonra cuma namazını kılmak üzere Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'ne geçti.


Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in cuma hutbesini okuyup, cuma namazını kıldırdığı camide Erdoğan'a, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski Kültür Bakanı İsmail Kahraman ve Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Arat da eşlik etti.


Erdoğan, cuma namazının ardından vatandaşları selamlarken, konuşmasına "Bugün gerçekten Muharrem'in 10'uncu gününde, aşure gününde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileriyle beraber bu mutluluğu yaşıyoruz, gerekse çevredeki vatandaşlarımızla hakikaten çok çok farklı bir mimarinin ortaya konması suretiyle Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bugün farklı bir zenginliğe kavuştu" sözleriyle başladı.


Caminin yapımını karşılayan hayırsever vatandaşa teşekkür eden Erdoğan,"Bundan...