26 / 04 / 2024

Tuncay Alparslan inşaat kaza

Tuncay Alparslan inşaat kaza

Olay Antalya'da Yenigün Mahallesi, Evliya Çelebi Caddesi'nde bir inşaatta izolasyon işi yapan 35 yaşındaki Tuncay Alparslan, dengesini kaybedince dört metre yüksekten düşerek ağır yaralandı...

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

Ordu Korgan Sanayi Sitesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Ordu Korgan'daki projeler hakkında bilgi veren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, inşaatı devam eden Korgan Sanayi Sitesi'nde çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 

İnşaat sektörüne devlet destekleri devam etmeli!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak, ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe devlet desteklerinin devam etmesi gerektiğini açıkladı.

Varlık Fonu inşaat yerine imalat sanayisini desteklemeli!

Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, mega inşaat projelerini destekleyeceğini açıklayan Türkiye Varlık Fonu'na çağrıda bulundu. Tuncay, ''Elinizdeki büyük kaynaklarla inşaat yerine imalat sanayisini destekleyin'' diye konuştu.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye inşaat yaptırılacak!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

Turkay Özgür Kapıçay Barajı inşaatını inceledi!

DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte Finike Kapıçay Barajı inşaatında incelemelerde bulundu.

Tuncay Tekay: TOKİ inşaat sektöründen çıkmalı!

Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Tuncay Tekay TOKİ'de arsa devletten olduğu için bir başka müteahhitin TOKİ ile rekabet gücü kalmıyor. Haliyle inşaat sektöründe kafalar karışıyor. TOKİ kesinlikle inşaat sektöründen çıkmalıdır" dedi.

Tuncay Akkoyun Kahramanmaraş'taki hastane inşaatını inceledi!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden 300 yataklı hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Turkay Özgür Gazipaşa ova sulama inşaatında incelemelerde bulundu!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdürü Yardımcıları Oğuz Kasap ve Tuncay Aykan ile birlikte Gazipaşa ilçesinde ova sulama inşaat alanında incelemeler yaptı..

Halil Alparslan: İnşaat yasağında süre kısaltılmalı!

Altı aylık yasağın inşaatların bir sezonda bitmesine engel olduğunu belirten Halil Alparslan, Bodrum'un önümüzdeki yıllarda daha da büyük ilgi göreceğini ve buna göre planlama yapılması gerektiğini söyledi

Ali Babacan: İnşaatın üretime etkisi az sanayiye öncelik verilmeli!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın sanayisiz büyümenin kalıcı olmayacağı açıklamasına Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan da katıldı.Özilhan, inşaatın belirli sektörleri canlandırıp geliştirdiğini söyledi.

Işıklar Yatırım Alparslan Barajı ve HES inşaatı için duyuru yayınladı!

Işıklar Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Yatırım Alparslan Barajı ve HES inşaatı için duyuru yayınladı...

Muş Alparslan Üniversitesi kültür merkezi inşaatı çöktü!

Muş Alparslan Üniversitesi Üniversi kültür merkezi inşaatı çöktü. Muş Alparslan Üniversitesi'nde ( MŞÜ ) yapımı devam eden kültür merkezi inşaatının çökmesi sonucu 5 işçi yaralandı...

Tuncay Alparslan inşaat kaza Haberi

Tuncay Alparslan inşaat kaza

 ANTALYA'da bir inşaatta izolasyon işi yapan 35 yaşındaki Tuncay Alparslan, dengesini kaybedince dört metre yüksekten düşerek ağır yaralandı. 

Olay Yenigün Mahallesi, Evliya Çelebi Caddesi'nde meydana geldi. Bir inşaatta izolasyon işi yapan Tuncay Alparslan, bir anda dengesini kaybetti. Dört metre yüksekten düşen işçi, Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına...